2777
2789

نمیخوام مشکلی بین من و همکارام پیش بیاد 

قراره چندین ماه اونجا باشم  و بعدش نامه ببرم 

چیا بگم ؟ چطور رفتار کنم 

حسابداری خوندم و الان تو یه بخش مالی شرکت میخوام برم  حقوق و بیمه و اینا هم ندارم 

ادمای خوبی بنظر میرسیدن ولی از ۶ نفر ، ۵تاشون اقا هستن و یکیشون خانمه 

خیلی استرس میگیرم تو برخورد یا اقایون چون خودمم ادم معتقدی هستم اصلا دوس پسر اینا نداشتم ، برادر ندارم تو فامیلمون هم همه پسرا بزرگن اصلا برخوردی با اقایون نداشتم 

بعد اینکه شمبه رفتم برم سمت همون واحد مالی دیگه ؟ چوم امروز رفتم با مدیر شرکت حرف زدم

❤️❤️❤️

اینکهقشر تحصیل کرده ندونه چطوری با یه بخشی از جامعه رفتار کنه خیلی ناراحت کنندست

اونها فارغ از جنسیتشون همکارن

مثل یه همکار رفتار کن

لبخندم بزن و از کسی طلبکار نباش 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

با آقایون همکار نباید طوری رفتار کنی ک انگار تفاوت جنسیتیشون برات مهمه

اونا صرفا همکارن و مثل همکارای خانم (که با اونام نباید صمیمی بشی) باهاشون برخورد کن

اینطوری هم برات راحتتر میشه هم مشکل و فکر اشتباهی پیش نمیاد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول به مدیر سلام بده بعد برو واخد مالی

یجوری رفتار کن انگار سال ها سابقه داری، تا حد ممکن از کسی سوال نپرس و سوتیاتو به هیچکس نگو

کاملا بااعتماد بنفس باش

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
کجا یاد دادن خب؟

کسی که دسترسی به اینترنت داره دسترسی به یه عامله اطلاعات داره که میتونه خودشو اپدیت کنه و بره یاد بگیره

ولی کسی که تاکید میکنه مذهبیه و دوس پسرم نداشته (که نمیفهمم ربطش به همکار چیه) یعنی مغزش از بیخ و بن جنسیت زده است

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

برعکس که همه میگن سوال نپرس، چون داری رایگان کار میکنی اتفاقا سعی کن سوال بپرسی و حسابی کارو ازشون یاد بگیری حداقل برات بار اموزش داشته باشه

کسی که دسترسی به اینترنت داره دسترسی به یه عامله اطلاعات داره که میتونه خودشو اپدیت کنه و بره یاد بگ ...

بنظرم واسه کسی که تو سن کم تازه داره وارد محیط کار میشه این بی تجربگی خیلی طبیعیه و واقعا طرز برخورد با همکار اقا و خانم هم فرق میکنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن