2777
2789
عنوان

دوس ندارم شوهرم بیرون کوچیکترین چیزی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 78 پست

زیادی گیر بدی از این به بعد میخوره قایم میکنه شکم شو که نمیتونی مث بز بز قندی پاره کنی ببینی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت بدون اون چیزی نمیخوری؟ 

تازه من به همسرم میگم حتما چیزی بخور گرسنه نمونی .اونم‌ میره املت یا کله پاچه اینا میخوره 😁 منم اون نباشه کلی چیز میز میرم میخرم و جشن میگیرم 🤣

وا 

شما که انقد حساسی چرا دعوا کردید که این مسائل پیش بیاد؟

دیگه انصافه این طرز فکر منطقی نیست 

شما هم شدی مثل خواهر همسرم 

یه بار فهمیده بود همسرش بیرون بستنی خورده 

جنگ جهانی دوم راه انداخت برا یه بستنی قیفی 

زشته این رفتارها 

مرد هستن ،انسان هستن ،کار میکنن نیاز به میان وعده دارن خب

منم اوایل حتی مولودی و روضه میرفتم دوتا شکلاتم بهم میدادن میاوردم باشوهرم میخورم اما ازوقتی لاشی بازیاشو خیانتاشو دیدم دیگه براش ارزش نمیزارم

الانم بعد ده سال زندگی هررررررچی بیرون هوس کنم میخورم میام خونه.

همین دعواهاو بحثای کوچیک خیلی توزندگی تاثیر داره

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای خدا چند سالتونه عزیزم؟😂😍

سلام اسی میشه درخواست بدم؟

راجب مسیحیت سوال داشتم 

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم