2777
2789

من دارم برای ارشد میخونم خدایی روزی ۷ یا ۸ ساعت درس میخونم هم دانشگاه میرم هم کارای خونه 

حالا امروز ترم ۷ ام میان ترم رو خیلی بد دادم طوری ک با پایان ترم پاس نمیشم یعنی از ده نمره ۳ شدم 

ترم بعد باید بردارم ولی دوست نداشتم بردارم حیلی ناراحتم 

میخواستم ترم بعد سبک باشه ک بتونم بخونم ولی این درسو افتادمخیلی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو تو کار التماس برای استاد

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

همین که با خونه داری هم دانشجویی و هم داری برای ارشد میخونی جای تشویقه

تو نیاز به دلداری نداری ، تو همین جوری شم موفقی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تا حالا هم درسی رو نیفتاده ام اصلا باورم نیمشه😭😭😭😭

عزیزم ما هم اون وقتا برای نمره و دانشگاه خودمون رو ناراحت میکردیم که اشتباه بود، از زندگیت لذت ببر درستم میخونی با افتادن هیچ اتفاقی نمیوفته نگران نباش

عزیزم ما هم اون وقتا برای نمره و دانشگاه خودمون رو ناراحت میکردیم که اشتباه بود، از زندگیت لذت ببر د ...

وآقا اتفاقی نمی‌افته ترم بعد بر میدارم ترم بعد کلا ده واحد دارم وقتم آزاده میتونم بردارم پایان ترم هم بعد ارشد میفته نمیدونم نگران چیم

وآقا اتفاقی نمی‌افته ترم بعد بر میدارم ترم بعد کلا ده واحد دارم وقتم آزاده میتونم بردارم پایان ترم ه ...

نگرانیت بی دلیله عزیزم

این چیزا راحت جبران میشه

مراقب سلامتیت باش، استرس ادمو مریض میکنه

تا حالا هم درسی رو نیفتاده ام اصلا باورم نیمشه😭😭😭😭

عیب نداره

الان شرایطت فرق کرده ، روزی ۸ ساعت داری تلاش میکنی برای هدفت

بعدا جبرانش میکنی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

از استاد نمره نخواه ولی برو باهاش حرف بزن

اینطوری

بگو ازینکه برگه مو خوب ننوشته م معذرت میخوام امیدوارم به حساب بی توجهی نذارید چون به درستون علاقه دارم. این فرصتو بمن بدید تو پایان ترم جبران کنم.

حرف از نمره نزن.

بعدم پایان ترمو خوب بنویس

اینطوری پاس میشی

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.