2777
2789
عنوان

کمک کنید دخترای باهوش🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست
دلیل رفتنش چی بود ؟؟؟

دو طرفه تموم کردیم 

خیلی دعوا میکردیم الکی الکی

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

😂میخوای من دعا کنم؟

بکن 

برگردیم کل نی نی سایت رو شیرینی میدم 😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جات بودم میرفتم بهش میگفتم 

چی باعث شده فک کنی دوست ندارم و یه عالمه حرفای دلگرم کننده و عاشقانه میزدم 

اصلا سرد نمیشدم ک اونم سرد بشه 

بعدم میگفتم سری بعد هررر موضوعی بود لطفا رو در رو بیا بگو بهم نه اینجوری ک بینمون فاصله بندازه

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

پسره اگه واقعا جدی باشه ادامه میده شما فعلا کاری نکن حریم ها باید حفظ بشهوقتی پیامشو خوندی اون خودشو ...

نه خودشو معرفی نکرد 

قصد داشته مث این ناشناس چالشا حرف بکشه اصن نمی‌خواسته من بفهمم ک دوست اونه. ولی من تیزم فهمیدم 

حالا من بااین مسئله مشکلی ندارم 

چون دوستش فرد قابل اعتمادش بوده و خواسته ازش کمک بگیره فقط 

مشکلم گندیه ک زدم بی محلی کردم 

من جات بودم میرفتم بهش میگفتم چی باعث شده فک کنی دوست ندارم و یه عالمه حرفای دلگرم کننده و عاشقانه م ...

پررو میشه اینجوری ک اونوخ خیالش راحته ک همیشه تو مشتش خواهم ماند. میخام یکم واسم له له بزنه 🤣😟

بکن برگردیم کل نی نی سایت رو شیرینی میدم 😂

تعهد کتبی بده ک شیرینی میدی برم از بقره شروع کنم 😂

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
من جات بودم میرفتم بهش میگفتم چی باعث شده فک کنی دوست ندارم و یه عالمه حرفای دلگرم کننده و عاشقانه م ...

خبلی احساساتبم کردی. ،😀💔 هرلحظه ممکنه برم اینو بگمش. ولی کاش پسرا ی ذره جنبه داشتن 

پررو میشه اینجوری ک اونوخ خیالش راحته ک همیشه تو مشتش خواهم ماند. میخام یکم واسم له له بزنه 🤣😟

فک کردم رابطتون خوبه

دیگ شناختید همووو 

خب با دلخوری و ناراحتی بگو بهش اینارو

ک مگ شک داری بهم و این چرت و پرتا 

ک اون خودش اون وسطا بگه قصدش چیه

بکن برگردیم کل نی نی سایت رو شیرینی میدم 😂

ببین 

یچیزی شنیده بودم یبار خودمم امتحان کردم جواب بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12482205/%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D8%B4%D9%88%D9%82-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA%D8%AA%D8%AA-%D8%B1%D9%84-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D9%85 دوستم انجام داد نتیجه گرفففف گف بگم شاید کسی بخواد بکنه از سر ما ک گذشت پریود نباشی باید به مدت ی هفته غیب شی کلا سه روز اول سوره ضحی۱۱ بار ایه ۳۵ نور ۷ بارروز

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
فک کردم رابطتون خوبهدیگ شناختید همووو خب با دلخوری و ناراحتی بگو بهش ایناروک مگ شک داری بهم و این چر ...

تو شناختیم ولی همون اول به همدیگه ابراز کردبم حسمونو. و دلیل شروع رابطمونم همین دوستداشتن دوطرفه بوده. ولی من فاز گرفتم بعد مدتی 

خبلی احساساتبم کردی. ،😀💔 هرلحظه ممکنه برم اینو بگمش. ولی کاش پسرا ی ذره جنبه داشتن

نههه نرووو اگ هنوز از پسره مطمعن نیستی نرو 

من فک کردم مثلا اون خیلی میخادت تو بی محلی کردی بهش 

با توپ پر برو ک اگ مطمعن نیستی ازم کات کنیم و این حرفا 

ببین زیرزبونش چیه ولی خیلی تند نرو ک راه برگشت نباشه 

تهشم یکم حرفای عاشقانه بزن ک چرا حرفاتو ب خودم نمیگی بعد اینکه اون اعتراف کرد البته

تعهد کتبی بده ک شیرینی میدی برم از بقره شروع کنم 😂

به جون مادرم به تو یکی میدم اگ برگرده😂

به جون مادرم به تو یکی میدم اگ برگرده😂

برو کاری که گفتمو بکن😂بخدا خیلی جوابه 

مال من که برگشت