2777
2789
عنوان

وقت آبرو ریختنههههههه عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایت زنانه توقع داشتی چی توش باشه هان اینجا خانم ها از مشکلاتشون میگن درد و دل میکنن شما دقیقا جرا ا ...

اینجا نه انیشتین ددی سایت یه سایت شبیه این سایت برا مردا 

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)
الان اینا که کاربری دارن رو اگر حساب هم نکنی شاید ده‌ها یا صدها کاربر خاموش مرد در حال خوندن تاپیک ب ...

دقیقا و منم معتقدم تمام این مشکلات مسببش بعضی از خانم هایی هستن که از اینجا هم فرصتی برای کرم ریزی استفاده میکنن اول تاپیک هم گفتم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

یعنی شوهرت شناساییش کرد

منو شناسایی کرد گفت چرا این تاپیکا رو زدی عکسامونو گذاشتی کلی دعوام کرد

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اینجا نه انیشتین ددی سایت یه سایت شبیه این سایت برا مردا

خوب برید گمشید همون ددی سایت اونجارم هر خانمی دیدین همین حرف و بهش بزنید به ماچه دلیل نمیشه چون یعده زن بیکار رفتن ددی سایت شماها بیاید اینجا وسط کلی زن و مشکلات زنانه ما تاوانش و باید بدیم از تاپیک من برو بیرون

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اسی حالا خوبه اکانتشون اقاس خیلی هاشون با اسم خانم کاربری دارن و میرن خصوصی حرفا مثبته هیجده میزنن

میدونم اصلا همینی که این تاپیک و زده من مطمعنم مرده

آهادیگه الان کاری نداره

چرا داره این اکانتمو نمیدونه بفهمه باز دعواس بااینکه من حرف بدی نمیزنم میام با خانوما حرف بزنم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خوب برید گمشید همون ددی سایت اونجارم هر خانمی دیدین همین حرف و بهش بزنید به ماچه دلیل نمیشه چون یعده ...

اولا که درست صحبت کنید 

دوما اونجا زناش بیشتر از مردان هست

ثانیا ما مثل شما نیستیم که به حرکی هرچی دلمون خواست بگیم ما میتونیم خودمونو کنترل کنیم 

اینکه شما نمی‌تونید مشکل خودتونه

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)