2777
2789
عنوان

این کار بر پول میگیره از بقیه کار برا مراقب باشین 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزموالا حالا که فک میکنم منم احمق بودم که ندیده نشناخته پول دادماحمق بودن که شاخ و دم ندارهتو ...

البته دور از جون ما و شما

.ولی واقعا اگر ما هم آگاهی داشتیم و شگردش را میدونستیم به دام نمی افتادیم .

الانم باز توی سایت اینا زیاد شدن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
اووو خیلی طولانیه شایدپارسال بود یا یکم قبل تر اومد ی داستان سرهم کرد از عشقش نسبت به همسایشونبعدم ه ...

روانی بودن شاخ‌و دم نداره...واقعا خنده داره آخه مجازی دیگه چی به چیه که اونجا هم خیال پردازی میکنن و دروغ میگن خوب تاپیک‌نزنن مگه اجباره ...اگه منم اینا دیوانه ای چیزی هستن...

اقا بیخیال پول ندید این همه جارو  جنجال نداره که والا، هرکی ام با نیت خیر داده راست و دروغ پیش خودشو خدای خودش ، هرکی ام داره از مردم سو استفاده میکنه از جای دیگ براش میباره خیالتون تخت ، دنیا گرده

اقا بیخیال پول ندید این همه جارو جنجال نداره که والا، هرکی ام با نیت خیر داده راست و دروغ پیش خودشو ...

خب ببین مثلا تو پول نداری چرا میایی الکی میگی چله میگیرم بگو پول ندارم بهم کمک کنید بالاخره یکی پیدا میشه خب