2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم پول زده به حسابم

265 بازدید | 8 پست

خانما مادر بزرگ من فوت شده،ما رسم داریم سیاهی در میاریم،من دو سال پیش برای خواهر شوهرم که پدرشوهرش مرد نزدیک سه ملیون برای خودش و شوهرش و پسرش خرید کردم،خالا اینا مادر بزرگ من فوت شد گفتن بریم برات خرید کنیم،بعد من کاپشن خریدم(قبلا پسندیده بودم میخواستم بخرم ربطی به اینا نداشت) خواهر شوهرم گفت ما پول کاپشن رو میدیم به جای لباس اینا 

گفتم باشه 

بعد من با یه خواهر شوهرم(کوچیکه) قهرم شدید،اون به من فحش داد گفت. ج ن د ه ،شوهرش به من زنگ اینا میزد من هر بار به مادرشوهرک گفته بودم دیگه آخرین باز به شوهرم گفتم دعوا شد خانوم ناراحت بود چرا گفتی تو دو بهم زنی و ...آنقدر بهم فحش داد،

مادر بزرگم هم فوت شد زنگ نزد تسلیت بگه،بعد الان که خواهر شوهرم(بزرگه) پول رو ریخت دیدم ۳ ملیون ریخته نوشته از طرف من و مامان و اون یکی خواهر شوهر(کوچیکه) زنگ زدم گفت خواهر شوهر کوچیکه پولو داده به داداش😐سیاه اونو در بیاره 

منم گفتم بی زحمت شماره کارت بده پوله اونو برگردونم ناراحت شد گفت آره آره پول برگردون بزنم به داداشم 

شما جای من بودید چیکار میکردید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید