2777
2789

بهم بگین چکارکنم بااین ادم خیلی خستم کم اوردم خانوادش تحریکش کردن رفیق باز بی مسئولیت دهن لق دهن بین تعهدم ک...  موادم ک متوجه شدم مصرف میکنه ازدواج دومم واین ادمم من چندمین نامزدشم بهش فرصت دادم قسمت خورد تعییرکرده الان چسبیده ب حرفاخانوادش ک میگن طلاقش بده باابنکه پسرشون کلی مشکل داره الانم چندروز ازش بیخبرم شهرستان کارمیکنه

اگه ازدواج دوم هست چرا آدمی که چند بار نامزد کرده انتخاب کردی چرا بیشتر تحقیق نکردی آدم برا ازدواج دوم قطعا بهتر تصمیم میگیره

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ازدواج دوم هست چرا آدمی که چند بار نامزد کرده انتخاب کردی چرا بیشتر تحقیق نکردی آدم برا ازدواج د ...

مااشناییم این ادم اومد ب پدرمن قول داد بابام گفت بزنی زیرقولت جدایی اخرش

چرا از همسر اولت جدا شدی احتمالا همین خصوصیات داشته

خیانت وپیش خانوادش زندگی میکردم دخالت میکردن مابودم کردن بعدالان ایناهم میگن باید مادرمون نگه داری میدونن پسرسون کلی مشکل داره باز دخالت میکنن میخوان تلافی اینکه ننیرم پیش مادرشون دربیارن شوهرم ب جونم انداختن

مااشناییم این ادم اومد ب پدرمن قول داد بابام گفت بزنی زیرقولت جدایی اخرش

خب آشنا باشه دلیل نمیشه کسی که  خوب نیست نیست قول دادن ملاک نیست قطعا خانوادت هم اشتباه کردن 

خیانت وپیش خانوادش زندگی میکردم دخالت میکردن مابودم کردن بعدالان ایناهم میگن باید مادرمون نگه داری م ...

دقیقا همون مشکلات برات تکرار شده دوباره اگه مواد میزنه که هیچی بیخیالش شو از این شوهر در نمیاد این جور آدمها اینجوری بار اومدن وتغییر نمیکنن شاید یه مدت کوتاهی درست باشن دوباره عادتشون تکرار میکنن