2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دعوام شد گیس تو گیس شدیم😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 49 پست

با خواهرم اینا رفته بودیم مشهد رفتیم هتل ،پذیرش هتل یه خانم خیلی قر و فری بود  ،بعد خانمه پرسید از کجا اومدید خواهرم اومد کلاس بزاره خیلی با عشوه گفت از ایران اومدیم 

یک ساعت طول کشید تا به حالت عادی برگردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من واقعا باخواهرشوهر حرفم شده. احتیاج دارم باکسی حرف بزنم. خواهرشوهرم مادرشوهرم بااینکه خیلی خو ...

مراسماتشون نرو حرفی هم زدن بگو من مثل غریبه میام و مثل غریبه میرم پس فرقی نمیکنه

بعد بچه بودم کلاس دوم اینا، به دوستم گفته بودم اره تو خونه ما کسی اصلا کار نمیکنه همه ی کارهای کل خونرو من همیشه میکنم مثل کوزت من همه ی کارارو میکنم

مامانمم شنیده بود از اونموقع همش بهم یاداوری میکنه😂

یه بار هم شب تابستون با پسر عمه ها و دختر عمه ها و دختر عموهام که اومده بودن خونه ی مادر بزرگم ،داشتیم قایم موشک بازی می کردیم اون موقع ها تو روستامون تنور  داخل حیاط بود زمین و می کندن و بعد داخلش رو فکر کنم با گل رس بود گل کاری می کردن ،منم رفتم داخل اون بعد نیم ساعتی گذشت نتونستن پیدام کنن همونجا خوابم برده بود فرداش جایزه اسکارو بهم داد مادر جانم😂

مراسماتشون نرو حرفی هم زدن بگو من مثل غریبه میام و مثل غریبه میرم پس فرقی نمیکنه

اینطوری قطع رابطه میشم بافامیل ، انگار من ایرادی دارم باز. 

از یه طرف باهمسرم طرفم که میخواد شرکت کنیم( البته اخیرا متوجه رفتارشون شده بمن حق داده )

بعدم گاهی مراسممال خودمونه مثلا ختم پدرشوهرم. 

باورت نمیشه شده بزرگترین مشکل زندگیم. ازین میسوزم توخونه خوبیم میگن دوست داریم

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.