2777
2789
عنوان

دستبندی که سه تومن خریدمو تو بازار دیدم دویست تومن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 56 پست
سه تومن دادی بدل

اره چون طلاش خیلی بیشتره خیلییی ناراحتم واقعا

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس بذار

قبلش تو نت همیشه سرچ بزن قیمت رو نگا کن بازم بگی 300 خریدم میگی اره به انتظارش و پستش نمی ارزه ولی خدییش چندین برابر بهت انداخته

ببر بنداز روش

اگه اعتراض کرد گفت برگردوندن نداریم بگو شکایت میکنم به تعزیرات پلمپ کنن حتما برمیگردونه اون سازمان که به گرونی مغازه دارها رسیدگی میکنه

برو ب فروشنده بگو ادم عاقل اخه ب بدلیجات س تومن پول میده؟

قبول نمیکنه 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
قبول نمیکنه

بگو میرم اصناف شکایت میکنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

میتونی بری پیش مغازه دار بهش قیمتا رو نشون بدی و بگو ازت شکایت میکنم تا باقی پولتو بده

قبول نمیکنه اون روز آنقدر از جنسش تعریف کرد ک من فکر کردم فقط همین یدونه دستبند تو دنیا مونده

3 تومن به بدل دادی🥴

بخدا انقد تعریف کرد از جنس هاش 😭

قبول نمیکنه اون روز آنقدر از جنسش تعریف کرد ک من فکر کردم فقط همین یدونه دستبند تو دنیا مونده

باید زرنگ باشی

من آشنا داشتم رفت طلا قسطی خرید با سود بالا خودشم میدونست چند درصد سود میده

بعد خرید دید مغازه های دیگه کمتر سود میگیرم به طلا فروشه گفت میرم ازت شکایت میکنم

باقی پولشو کم کرد براش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

ابکاری طلا اخه ۲۰۰ ؟ معلومه فیکه

ماله من چی؟