2777
2789
عنوان

خانوما ودخترا که ارتودنسی کردین❓

112 بازدید | 26 پست

میشه بیاین ازتجربه هاتون بگین؟ 

من میخوام فردابرم دندون پزشکی عکسارو ببینه بررسی کنه بعد شاید ارتوکردن. همینطوری میخواستم ببینم کارای اولیه‌اش چیجوریه؟ 

بعد جلسه اول قالب‌گیری؟

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تجربه خاصی ندارم البته فقط یک هفته اول به دلیل درد فراوان فقط سوپ و نودل و شله و شیر برنج میخور ...

خی تجربه نداشتی چیجوری این غذاهارومیخوردی

خی تجربه نداشتی چیجوری این غذاهارومیخوردی

چون درد دندونام زیاد بود مجبور بودم فقط غذاهای ابکی بخورم، وقتیم خیلی دندونم درد میگرفت اب یخ میخوردم درست میشد🫠😂 

....💖!
چون درد دندونام زیاد بود مجبور بودم فقط غذاهای ابکی بخورم، وقتیم خیلی دندونم درد میگرفت اب یخ میخورد ...

خب پس چراارتودنسی نمیکنی مشکلت روحل کنی؟

اهان اوکیه، خب تجربه‌هات بگو

داشتم میگفتم دیگه، هفته های اول بخاطر درد کلا مجبوری غذا ابکی بخوری، هر وقت حس کردی دردش غیر قابل تحمل شده اب یخ بخور، چیز سفت هم نخور روش که میشکنه، هر دونه هم که بشکنه حدود 400-300ت هست 

....💖!
داشتم میگفتم دیگه، هفته های اول بخاطر درد کلا مجبوری غذا ابکی بخوری، هر وقت حس کردی دردش غیر قابل تح ...

اوو.. من با ۸۰ تومن میخام برم