2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8402 بازدید | 277 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفات کاملا درسته .بچه ای که گل یا سیگار میاره غلط میکنه میاد مدرسه بقیه بچه هارو هم از راه بدر میکن ...

حالا انتظار دارن من به این که نشئه میاد سر کلاس فیزیک یاد بدم

خدا میدونه چه رفتاری دارن

متاسفانه هیچکی سرجای خودش نیست چرا معلم شدی عزیزم؟

چون نمیدونستم اوضاع آموزش تا این حد خرابه

کلاس دوازدهم جمع و تفریق بلد نیست

هر چقدر هم میخوام من درس و بگم و رد بشم  نمیشه واقعا

چون هیچی هیچی متوجه نمیشن

البته این مدرسه ای که من میرم اینطوریه مدارس خوب هم هست ولی اکثر مدارس عادی همین هستن

چون نمیدونستم اوضاع آموزش تا این حد خرابهکلاس دوازدهم جمع و تفریق بلد نیستهر چقدر هم میخوام من درس و ...

دولتیه؟الان بچه ها تنبل شدن همه مدارس همینه با پدرمادراشون جلسه بذار بگو اینا از پایه ضعیفن هیچی بارشون نیست بعدش بگو چون وظیفه من نیست درسای سالهای قبل رو باهاشون مرور کنم خودتون تو خونه باهاشون کار کنین درسها رو که دیگه بعدا نیان یقتو بگیرن بگن چرا معدل بچم صفر شده

جوابتون را نمیدونمچون عادت کردم به والدین مثل شما

من والدین نیستم بچه ایم ندارم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
من مامایی خوندم دلم میخواست معلم میبودم کاش میشد جا به جا بشیم

سلام عزیزم شرمنده مزاحمت میشم یه سوال داشتم

منم مامایی میخونم دانشگاه آزاد یکی از شهرای بزرگ ولی حس میکنم این چیزی نیست که میخواستم از این رشته بدم نمیاد هاا اتفاقاً کمک کردن به بقیه رو خیلی دوست دارم از بیمارستان و خونم بدم نمیاد  ولی خب حقوقش کمه شیفتاش هم سنگینه احساس میکنم اون جایگاه اجتماعی هم که میخوام و نداره

من سال اول رفتم این رشته حالا ترم ۳ ام 

میگم عزیزم نظرت راجب لیسانس به پزشکی چیه؟ میتونم قبول بشم؟ میتونم بخونم ولی نمیدونم همچین ریسکی بکنم یا نه؟ 

برا مامایی کار هست ؟ حقوقش چطوری؟ 

اگه شما جای من بودی چیکار میکردی؟ ۲۰ سالمم نشده هنوز واقعا خیلی سردرگمم نمیدونم کار درست و غلط چیه

شرمنده عشقم طولانی شد❤️

و شمایی ک تک تک پیامای اسیو ریپلی کردی حرف بارش کردی😭😂

حقشه وقتی راحت به دخترای مردم میگه ول و میگه نیاید مدرسه 

مگه دستبند زدن به زور آوردنشون 

خب خودش نره مدرسه مگه با دستبند و زوری بردنش تدریس کنه 

اون بچه ها اگر هم درس رو دوست نداشته باشن مجبورن برن مدرسه ولی استارتر هیچ اجباری نداره 

در مقابل حرف کسایی که میگن خودت استعفا بده و نرو هم هیچ واکنشی نشون نمیده🤣چون حرف حق جواب نداره 

بدترین شغلهاونم دبیر دبیرستان بودن.فکر اینهایی که تو کوچه خیابون ول هستن میان. سر کلاس و ادعای رتبه ...

چه دیدگاه بدی 

چرا باید بچه ها  ول باشن تو خیابون و کوچه و چرا نباید به جاهایخوب برسن