2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7757 بازدید | 273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به علاقه آدما داره.واقعا کاری که ممکنه ما متنفر باشیم ازش،یکی دیگه عاشقش باشه.

ربطی به علاقه نداره ربطش به پول تو جیبته 

وقتی نداری خرج بچت رو قسط و اجاره و هزار کوفت و زهرمار رو بدی و تو دلت پر از غمه نمیتونی با عشق و علاقه درس بدی انگار که هیچ خبری نیست تازه با بچه های دوره الان که خود پدر و مادر ها از دستشون عاجزن

طفل معصوم گفتنت مشخص میکنه که اصلا نمیدونی دانش. آموزان دبیرستان الان چی هستنمثلا تو کلاس دوازدهم ۲ ...

خب متاهی گناهه؟

به شما چه😐ببخشیدا ولی بدم میاد از ادمای گ*ه خپر

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
طفل معصوم گفتنت مشخص میکنه که اصلا نمیدونی دانش. آموزان دبیرستان الان چی هستنمثلا تو کلاس دوازدهم ۲ ...

اصلا به شما مربوط نمیشه تو زندگیشون دخالت کنی یا بگی چرا اومد مدرسه تو وظیفه خودت رو وقتی درست انجام نمیدی چه انتظاری داری

اتفاقاً من خودم زبان تدریس میکنم به همه پایه ها با چشمای خودم میبینم وقتی به دانش آموز عشق بورزی چقدر در قبالش دریافت میکنی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خداروشکر کن کادر درمان نیستی

اشتباه پزشک زیر خاک میره اشتباه مهندس روی خاک میریزه 

اشتباه معلم همیشه روی زمین راه میره و بقیه رو به دردسر میندازه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

با رتبه ۳ رقمی سرکار نیستی🥺سال چند کنکور دادی

سال ۹۱ دنبالش نرفتم زیاد ولی خب اونجوری ک توقع داشتم نبود

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بی تربیت خودتی بچه هایی که تربیت درست هم دارن میام میشینن با بچه های شما هم کلام میشن خراب میشنخوب ی ...

من هنوز بچم مدرسه نمیره که بخواد کسی بشینه پیشش چیز ازش یاد بگیره

تو خودت منبع فسادی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.