2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8782 بازدید | 279 پست
دوران دانشجوییم موسسه کنکور زیست درس دادممعلم خصوصی حتی بچه های ابتدایی بودم توی فامیل آشناپایگاه بس ...

منم کارورزی که می‌رفتم راضی تر بودم الآنم خداروشکر خوبه شاگردام دوست دارم منتها وقتی توی روستا باشی و کلاس واقعی مسئولیتت خیلی فرق داره شرایط جو مدرسه خیلی غالب میشه...

ان‌شاءالله شما هم به خواسته‌شان برسی 

کی گفته اجباریهکسی را با دستبند نمیارن مدرسه.تازه میرفت هنرستان نه که بیاد تجربي

این ها به خودشون مربوطه

شما وقتی استخدام شدین یعنی مسئولیت درس دادن رو پذیرفتین و ازهمون دوران دانشجویی هم دارین حقوق میگیرین

باید کارتو کامل انجام بدی. دانش اموز اگر درس خوند نمره میدین

نخوند نمره نمیدین

ولی حق ندارین تعیین تکلیف کنین برای اومدن یا نیومدن بقیه!

❤️🩺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانم تحصیل کرده که شغلش ایجاب میکنه مودب تر از بقیه باشه این مدلی حرف میزنه بعد از بچه های ۱۳ ، ۱۴ ...

بله دقیقا همینه
خصوصا که میگه ول هستن

خب خودت چی هستی؟؟ حالا اگر معلم در مورد بچه خودشون چنین حرفی بزنه مدرسه رو روی سرشون میذارن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
دلش میخواد میاد میشینه شما وظیفه داری درست رو بدی اونم دلش میخواد بیاد دیپلمش رو بگیره یا بره دانشگا ...

انگار شما اصلا نمیدونی من چی میگم

خوب علاقه نداره میاد  وقت ۳۰ نفر دیگه را هم میگیره تازه از اینکه چی ها به بچه های مردم یاد میده میگذرم 

منم کارورزی که می‌رفتم راضی تر بودم الآنم خداروشکر خوبه شاگردام دوست دارم منتها وقتی توی روستا باشی ...

بله جو مدرسه خیلی فرق میکنه ولی من عاشق بچه های کوچیک هستم باهاشون خوب راه میام

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کی گفته اجباریهکسی را با دستبند نمیارن مدرسه.تازه میرفت هنرستان نه که بیاد تجربي

عزیز دلم تو روخدا اینطوری فک کن بعضیا مادر و پدراشون کم سوادن یا تو فامیل اشنا کسی رو نداشتن که تجربی بخونه یا نمیدونسته اینقدر سخته. میرن دانشگاه ازاد یه مدیریتی چیزی میخونن 

اینم هست ،ولی پدر شما کی معلم بودن؟ دانش آموزان الان خیلی اوضاعشون متفاوت شده خیلی.کادر درمان خیلی ک ...

آره پدرم بازنشسته س ،از لحاظ حقوقم الان کلا کارمندی بدرد نمیخوره

و اکثریت کادر درمان یا دارن مهاجرت میکنن یا از این شغل استعفا میدن

حالا روزی میرسه که مجبور بشن آدمهای کاملا بیسواد رو بیارن و جون مریض بدن دستش انوقت فاجعه ها رو ببینید