2777
2789
عنوان

همونم که گفتم مهریمو اجرا گزاشتم شوهرم استوری گزاشته بیاید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 44 پست
من اهل استوری نیستم اون الدنگ انقدر حرفاش سنگین بود حرصم گرفته

نمیدونم عزیزم من از قدیم میشناسمت و تایپیکاتو میدیدم ولی دیگه خیلی وقته ندیدمت حتی پر بازدیدتم ندیدم الان فهمیدم اون برای توعه

چی شد فراموشش کردی یا هنوز دوسش داری؟

لایک نکن خیرشو ببینی
نمیدونم عزیزم من از قدیم میشناسمت و تایپیکاتو میدیدم ولی دیگه خیلی وقته ندیدمت حتی پر بازدیدتم ندیدم ...

فراموش نکردم چون این مدت کارش این بود زنگ بزنه بگ دلم تنگ شده دوست داره برگرد و....

حالام ک چون حقمو میخوام زورش گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فراموش نکردم چون این مدت کارش این بود زنگ بزنه بگ دلم تنگ شده دوست داره برگرد و....حالام ک چون حقمو ...

جدی بهت زنگ زده؟و میگفت دلش تنگت شده؟؟

تو چی گفتی؟

چرا مهرتو اجرا گذاشتی

لایک نکن خیرشو ببینی
اخه یادمه اون موقه ها خیلی دوست داشتی یه پیام حداقل برات بفرسته دوست داشتی برگردیچرا پس برنگشتی عزیز ...

دیگ جدا شدیم فایده نداشت و اینکه تغییری نکرده اصلا

تاپیکهای قبلی گفتی هردوتون لجبازی کردید .هم را دوست داشتید .پس هر دو تون بهم متقابل بی احترامی کردید .حالا شما مهریه میخ‌واهید احترامی بین شما نیست .مهریه حق زنه .که قبل از ازدواج وقت عروسی بهتره داده میشه .واسه همین باید متناسب با توانایی مرد باشه .ولی مال ما ‌وقت طلاق هست .واسه همین بالاتر از توانایی مرد هست .البته مرد از زندگی عقب نمیمونه .دوباره زود ازدواج میکنه .این ناراحتی واسه چیه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
تاپیکهای قبلی گفتی هردوتون لجبازی کردید .هم را دوست داشتید .پس هر دو تون بهم متقابل بی احترامی کردید ...

خب چرا وقتی یه زن مهریه میخواد احترامی نباشه 

شاهد الکی آورده که  هیچی ندارم

منم به شاهدش زنگ زدم گفتم خودت بچه نداری مگه چرا الکی شهادت میدی ک اونم اینو استوری کرده و ابرو ریزی راه انداخته 

خب چرا وقتی یه زن مهریه میخواد احترامی نباشه شاهد الکی آورده که هیچی ندارممنم به شاهدش زنگ زدم گفتم ...

من که میگم شما دو طرفه بی احترامی کردید .فقط شوهر شما نبوده .خودتون تو تاپیکهای قبلی گفتید .باهم تفاهم نداشتید .

مهریه حق زن هست .بهتره تاکید به شود به اقا که باید پرداخت بشود.تا مرد با توانایی که داره تصمیم بگیره قبل ازدواج اون میزان مهریه را قبول کنه یا نه ...

بی احترامی که بینتون اتفاق افتاده .یعنی حرمتها بینتون کلا از بین رفته

من که میگم شما دو طرفه بی احترامی کردید .فقط شوهر شما نبوده .خودتون تو تاپیکهای قبلی گفتید .باهم تفا ...

اره من گفتم هردمون مقصریم اما دوران قبل از طلاق

اما الان من تقصیری ندارم فقط حقم رو مطالبه کردم 

اون بیشتر از رفتن من نگران پولش بود همیشه

اره من گفتم هردمون مقصریم اما دوران قبل از طلاقاما الان من تقصیری ندارم فقط حقم رو مطالبه کردم اون ب ...

مسلمه .چون داره حقی را پرداخت میکنه جامعه بهش یاد نداده باید روزی پرداخت کنه .وا اگاهانه در میزانش تصمیم گیری نکرده .یا جوگیر بوده یا هیجانزده .چون جامعه به زن و مرد کامل یاد نداده و یاداوری نکرده مهریه حق زن هست .هرزمانی عندالمطالبس.

مسلمه .چون داره حقی را پرداخت میکنه جامعه بهش یاد نداده باید روزی پرداخت کنه .وا اگاهانه در میزانش ت ...

چی بگم خب منم اعصاب خوردیه برام اگر به جای قایم کردن اموالش میومد حق منو میداد این اعصاب خوردی هم نبود