2777
2789
عنوان

همونم که گفتم مهریمو اجرا گزاشتم شوهرم استوری گزاشته بیاید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 44 پست

جمله آخر تو عوض کن بنظرم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همونی که بهت استوری شوهرت رو نشون داده بگو خودش میره به اون هم گزارش میده ،استوری نکن به خدا اینکارها بچه بازیه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چرا؟

این که نوشتی مبلغ بالاست ، خودش و بقیه میگن ببین کیسه دوخته 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بنظرم نزار

مهم مهریته.بگیر و خلاص.خودتو بکش کنار.فامیل و اشناها دوس دارن مشکلات و طلاق و....بقیه رو ببینن و شاد بشن

نزار بخاطر مشکلت شاد شن

مهرت چقدره؟

اون رو بگیر یه زندگی جدید بساز.وقتی ببینه تو جوابشو نمیدی اونم خسته میشه.به کی میخاد بنویسه؟به در و دیوار؟به اونیم ک اینو برات فرستاده که دشمنته عزیزم میخاد واکنش تورو ببینه و بشکن بزنه از خوشحالیش

از تو عم بره به اون بگه

اونم از زندگیت حذف کن اون ادم رو

عه مثل زن فامیل ما ک هی همچیو استوری میکنهباعث خنده همه میشه و مسخره کردنشوناستوری کردن مسائل زندگی ...

من اهل استوری نیستم اون الدنگ انقدر حرفاش سنگین بود حرصم گرفته 

بنظرم نزارمهم مهریته.بگیر و خلاص.خودتو بکش کنار.فامیل و اشناها دوس دارن مشکلات و طلاق و....بقیه رو ب ...

دقیقا حذف ادمای دو رو و ریا کار الزامیه تو زندگی

من خیلیا رو حذف کردم ب خدا ب آرامش رسیدم

لایک نکن خیرشو ببینی
دقیقا حذف ادمای دو رو و ریا کار الزامیه تو زندگیمن خیلیا رو حذف کردم ب خدا ب آرامش رسیدم

دقیقا

من خودم به چشم دیدم که به غم و مشکلات،همه خوشحال میشن و باعث سرگرمی مردمه.

بجز پدر مادر هیچکی دلش ب حال ادم نمیسوزه.