2777
2789
عنوان

مقصر منم یا شوهر مستم

58 بازدید | 5 پست

🛑✔️تاپیک مال من نیست یکی از دوستام میخواد اینجا سوالشو بپرسه کمکش کنید بچه ها✔️🛑

تقریبا یک ساله یک ازدواج کردم، از همون اوایل زیاد به شوهرم سخت نگرفتم که متاهل بودن اذیتش نکنه مشروب و قلیونش همیشه به راه بود با این که زیاد از کاراش خوشم نمیومد اما سعی کردم از در دوستی وارد بشم که چیزی رو ازم پنهون نکنه حالا چند شب پیش مست مست اومد خونه تا حالا انقدر نخورده بود دائم چرت و پرت میگفت، قبلا به خاطر لات بازی  شوهرم دشمن زیاد پیدا کرده طوری که یه شب چهار چرخ ماشینشو پنچر میکنن، من میدونستم اگه فردا بهش بگم انقدرررر مست بودی که نمیفهمیدی چی میگی میزنه زیرش به خاطر همین صداشو ضبط کردم که فقط و فقط که نشونش بدم تو همچين حالتی میتونن ازش سو استفاده کنن و سوال های ناجور ازش بپرسن و یا فیلمشو بگیرن، بعد که براش گذاشتم اصلا گوش نداد و تازه دو قورت و نیمش هم باقی بود کلی حرف بارم کرد بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم هی که بهش میگم کارت اشتباه بدش میاد و میگه بسه حالا یه شب یه کاری کردم تو هی میزنیش تو سرم الانم تو قیافست

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اگ مرحوم رازی میدونست بعضیا ظرفیت ندارن بجای اکتشاف میرف کاشی کار میشد

والا بخدا از صبح درگیر دوستمم انقدر گریه کرد تازه تو اقدامم هستن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بخدا از صبح درگیر دوستمم انقدر گریه کرد تازه تو اقدامم هستن

ماهی یبارو ادم تحمل میکنه اینکه هر روز هر روز قطعا زندگیشو تلخ میکنه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

سلام دوستت وقتی دوستت میدونست اهل مست کردنه و خودش هم ازاد گذاشته الان چرا اذیت میکنه هر ادم عاقلی میدونه مست کردن چه ایراد هایی داره اوناییکه هم مینوشن میدونن مینوشن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام دوستت وقتی دوستت میدونست اهل مست کردنه و خودش هم ازاد گذاشته الان چرا اذیت میکنه هر ادم عاقلی م ...

منم همینو بهش گفتم