2777
2789
عنوان

جواب منفی دادم دلم داره از سینه در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
همش میگه خودتو بدبخت کردیدیگه کسی من پسرداییت نمیاد برات

الکی میگن

برای من زمانی که خواستگار اولم امد گفتن با همین عقد کن دیگه با این شرایط نمیاد ، 

ولی بعد اون کلی ادم هم با تحصیلات بهتر هم اخلاق بهتر اومدن ،

ولی وقتی منفی دادی یعنی نمیخوای ، بقیه اش تحمیل کردن هست

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

والا من قبلی رو خوندم بنظرم کیس مناسبی دوسش داری قبول کننگاه کیس خوب کم گیر میاد

گفتم ک حسم سو سو بود

ولی بکنم دوسش داشتم

اما با رفتار مامانم همون ک مجرد بمونم بهتره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر دایی تحصیلات و شغلش چیه؟

تو نظامه قسمت خلبانیش

تا لیسانس خونده داره ادامه میده

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
نترس اگه خواهان باشن باز دوباره میان

هنوز بهش نگفته

مگه مامانم دلش میاد جواب منفی بده

الان دیگه بابام گفت خودم بهش میگم نمیخوای

وا خوب شوهرکن درستو ادامه بده

مشکلم درسم نیس

مشکلم مامانمه ک تو انتخاب شوهرمم باید اون دخیل باشه

الانم بهش گفتم اگر قبول کردم کوچیکترین مشکلی داشتم تو مقصری

میگه من چیکار دارم تو خوب باش مشکلی نداری

الکی میگنبرای من زمانی که خواستگار اولم امد گفتن با همین عقد کن دیگه با این شرایط نمیاد ، ولی بعد او ...

یه جوری حرف میزنم انگار من موندم رو دستش

واسه همینم شده گفتمش اصلا قبول نمیکنم

بابام گفت خودش دیگه با داییم حرف میزنه

اول مامانم اینا فک میکردم جوابم مثبتهبعد امروز صبح بهش گفتم نه نمی‌خواممامانم یه جوری پرید بهم ک حدی ...

الهی حق باهاته 

باید با میل و خواسته خودت باشه 

اصن باهاشون دهن به دهن نیا چند وقته دیگه 

اب از آسیاب میوفته 

همچی اروم میشه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یه جوری حرف میزنم انگار من موندم رو دستشواسه همینم شده گفتمش اصلا قبول نمیکنمبابام گفت خودش دیگه با ...

نه عزیزم نموندی رو دستش

مادره دوست داره دخترش سفید بخت بشه اخه شماها نمیدونی مردم پشت سر دختر دار چیا میگن

من خودم مادرم مادرتا درکش میکنم 

با خداباش پادشاهی کن
الهی حق باهاته باید با میل و خواسته خودت باشه اصن باهاشون دهن به دهن نیا چند وقته دیگه اب از آسیاب م ...

بخدا خسته شدم دیگه

بابام گفت ب داییم میگم جوابت منفیه

اومده در اتاقم هرچی از دهش درمیاد بهم میگه

آخرشم گف اگه بعداً بدبخت شدی کسی نگرفتت نیای حرفی بزنی

خودمم میترسم بعداً خاستگار درستی نیاد سرکوفت بشم 

از طرفی قبول کنم احساس میکنم اجبار بوده

نه عزیزم نموندی رو دستشمادره دوست داره دخترش سفید بخت بشه اخه شماها نمیدونی مردم پشت سر دختر دار چیا ...

میفهمم خوبی منو میخواد

اصلا خودم پسرداییم دوس دارم میخواستم قبول کنم

صبح ساعت شیش همش به بابام میگف دیگه زنگ بزنم بگم نظرش مثبته

بابام گفت شب خودم بهشون میگم

از بس گف ک احساس کردم رو دستش موندم میخواد شوهرم بده

اول ب شوخی گفتمش نمی‌خوام تا اینو گفتم جیغ میزد منوفحش میداد

منم گفتمش اصلا دیگه قبول نمیکنم

اونم رفته تو اتاق گریه می‌کنه

الانم داره رو مغز بابام راه میرسه ک شب جواب منفی نده

یکم بمونه من فک کنم

گفتم ک حسم سو سو بودولی بکنم دوسش داشتماما با رفتار مامانم همون ک مجرد بمونم بهتره

بخاطر رفتار بقیه زندگی خدتو خراب نکن

هیچ کس مسئول اتفاق های ک بر ت میوفته نیست

ب روزی نیوقتی که مجبور باشی یکی ک نمیخای رو انتخاب کنی