2777
2789
عنوان

یچم واسه گوجه فرنگی داره خون گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 51 پست
خخخخ عین بچه من می‌گفت چیییی بووووود؟ چیییییی بووووود؟ همون ک داغ شد پکیدپفیلارو میگفتهی بارم میگفت ...

😂😂 پسر منم اشپزخونه بودنی میاد اونجا همش میخاا ببینه من بالا چیکار میکنم بلندش میکنم میبینه هی اشاره میکنه

مثلا اونروز برنج خام میخاست یه دونه دادم بهش میگف نه خودم باید بردارم دستشو دراز کرد یه مشت برداشت ریخت زمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااییی من واسه جانش بمیرم بفرستش خونه ما کلی بهش گوجه میدم بخوره

😂😂 بخدا انقد خندیدم نمیدونم حرص بخورم یا بخندم

انقد شیرین میخاد 

موز دادم بهش پرت کرد گف گو  😂

یادمه همیشه ایستاده سیب زمینی پوست میکندم یا وقتی پسرم خواب بود مبادا دست بزنه مریض بشه  همین سن بود ی روز گفتم بزرگ شده بزار بشینم اگه آمد میگم میکروب داره مریض میشی آمد رو سرم نگاه کرد گفت سیب بده گفتم این سیب نیست میخوام چیپس درست کنم چند بار تکرار کرد بعد داد زد میگم سیب بده  منم موندم چکار کنم گفتم صبر کن بشورم آب جوش بهش زدم شستم دادم گفتم این سیب نیست اما بیا بخور    یادمه گاز زد بدش آمد با تعجب گفت سیب نیست      گفتم نه سیب زمینی برای چیپس    اونروز سیب تو خونه نبود خیلی ناراحت بودم که سیب ندارم بهش بدم حال امروزتو درک میکنم    گوجه حساسیت زاس بهتره تا ۳ سال بهش ندی   

همرو جدا کردم دادم خورد بازم میخاد😂😂الان سالاد شیرازی بدون گوجه داریمخیلی بچه عجیبیه بخدا

خدا بهت نگاه کرده بچت کم خرجع

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
آره 😁😁😁مال من خیلی عجیبترهب قاشق میگه چاقو خوردن، ب چاقو میگه چاقو بریدن

🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی با حالن با زبون بامزه شون

هر بچه ای یه موجوده کشف نشده هست هرکدوم یجور خاص و تو دل برو وشیرین.

خدا براتون نگهش داره عزیزم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
آره 😁😁😁مال من خیلی عجیبترهب قاشق میگه چاقو خوردن، ب چاقو میگه چاقو بریدن

پایه های ادبیات رو لرزانده. بفرست اونجایی که برای واژه های خارجی معادل پیدا میکنن

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
حالا پسر من یه روز گریههههه میکرد میگفت یه چی میخوام ولی نمیدونم چیه؟

واااای پسر منم 

هی مامان یه چی بده خوشمزه 

میگم خب چیز خوشمزه چیه بگو من بهت بدم میگه نمیدونم یه چیزی باشه خوشمزه باشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اگر خونه تون نزدیک بود حاضر بودم به خاطرش برم خرید یک کیسه پر گوجه فرنگی و چند بسته گوجه زیتونی و گی ...

ای جانم مهربون نه عزیزم بچه ها هر لحظه یه بهانه ای دارن واسه گریه

اونروز شیرشو خورده یکم تهش نگر داشته پاشده کل خونرو با شیشه شسته هرچثدرم خاستم بگیرم نداد شر به پا کرد