2777
2789

امروز دو بار شاهد یه همچین محتواهایی تو سایت بودم که : وقتی میبینی برای شوهرت مهم نیستی بدون دوستت نداره خودتو گول نزن! 

یا نمیدونم مردا علاوه بر همسرشون معشوقه دارن... 

اگر سر سوزنی تاپیک شون مفید بود و جنبه ی روانشناسانه داشت میگفتم عیب نداره

ولی یه جوری میگن انگار قصد دارن نمک بپاشن رو زخم خانومایی که از مشکلات عاطفی رنج میبرن

خیلی زشته واقعا

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با حرف دومی کلا مخالفم ولی اولی حرفش درسته

وقتی برای کسی مهم نیستیم ینی علاقه ای به ما نداره حالا چه شوهر باشه چه شخص دیگه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
با حرف دومی کلا مخالفم ولی اولی حرفش درستهوقتی برای کسی مهم نیستیم ینی علاقه ای به ما نداره حالا چه ...

خب باشه

طرف بچه داره زندگی داره

بیایم تو دلشو خالی کنیم شوهرت دوستت نداره؟ خودش عقلش نمیرسه اگر به بن بست رسید جدا بشه؟ ما باید بیایم انگشت مونو فشار بدیم رو محل دردش؟

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

ببین اینجا خود جامعه ی ایرانه توی ابعاد کوچیک.. و نمیشه از همه توقع داشت دلسوز باشن یا عاقلانه رفتار کنن همونقدر که بیرون از خونه آدمای مختلف و حتی دور از جون دیوونه وجود داره تو این سایتم هست.‌.. به عقل استاتر بیشتر بستگی داره که میتونه بهشون اعتماد بکنه یا نه جدا از اون یه سایت این مدلی اصلا جای خوبی برای راهکار گرفتن و مشاوره برای مسائل مهم زندگی نیست

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

خب باشهطرف بچه داره زندگی دارهبیایم تو دلشو خالی کنیم شوهرت دوستت نداره؟ خودش عقلش نمیرسه اگر به بن ...

چه ربطی داره؟؟؟شما توقع داری یکیو با حرفای قشنگ گول بزنی بگی نه همه چی خوبه ادامه بده؟؟؟

مگه طلاق اخر زندگیه؟

طلاق گرفتن و جدایی وقتی که محیط زندگی مسمومه هم برا خود طرف بهتره که بره دنبال زندگیش

هم برا بچه ها بهتره تا اینکه تو خونه هر روز ناراحتی باشه و بچه ها هم در استرس 

هر ادمی هم که خودشو بخواد به خواب بزنه تابحال ندیدم نتیجه موفقیت امیزی تو زندگیش گرفته باشه فقط نهایتا اون کاری که باید الان بکنه، 10 سال دیگه انجامش میده که طبعاتش میشه تروماهای بیشتر و مشکلات عمیق تر 

چون بچه داره دلیل بر این میشه که بگن نه همه چی خوبه و طرف رو مثل بچه گول بزنن؟؟؟ اگرم کسی خودش عقلش میرسه به مشکلی قطعا اینجا تاپیک نمیزد که سوال بپرسه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
چه ربطی داره؟؟؟شما توقع داری یکیو با حرفای قشنگ گول بزنی بگی نه همه چی خوبه ادامه بده؟؟؟مگه طلاق اخر ...

عزیز من

من حرفم اینه راهنمایی دلسوزانه با این مدل صحبت کردن با زنان آسیب دیده فرق داره

یعنی هیچ نتیجه ای جز ناراحت شدن اون شخص نداره 

لازم نیست با حرفای قشنگ گول بزنیم طرفو

ولی اگر خودمونو در حدی می‌بینیم که برا بقیه بریم بالامنبر و راهنمایی شون کنیم پس بهتره استاندارد های این کار رو هم رعایت کنیم هر مدل خوشمون اومد حرف نزنیم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪