2777
2789
عنوان

استغفار400 تایی امام صادق

71 بازدید | 13 پست

اشکال داره وقتی که میگم بین ش حرف بزنم باز ادامه بگم 

منظورم مثلا بین ۲۰ تا یا ۳۰ تا 

با نباید حرف بزنم با کسی؟

من همیشه ذکر ها رو مثلا اگر قراره ۱۰۰ تا بگم یکم بیشتر میگم که نکنه اشتباه گفته باشم یا اشتباه کردم باشم 

یه تاپیک نوشته بودن باید همون تعداد بگید ن کمتر ن بیشتر وگرنه نتیجه بد داره

درسته اینا

ممنون میشم جواب بدید

منم ی بار گفتم اما نمیشد چون ۴۰۰ تا بود حرف میزدم بینش فک نکمم مشکلی باشه

اما تعدادش مهمه فک کنم دقت کن

ی بار حاج آقایی میگف وقتی ی ذکر رو تعداد مشخصی میگن شما دوتا اینور اونور میگین مث پلاک خونه اس ک یکی هم اونور بشه مقصد اشتباهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ی بار گفتم اما نمیشد چون ۴۰۰ تا بود حرف میزدم بینش فک نکمم مشکلی باشهاما تعدادش مهمه فک کنم دقت ...

وااای نگو من حیلی با این مسئله درگیرم 

اگرم بخوام دقت کنم باید از فردا این کارو کنم 

اگر قرار باشه بینش صحبتی نشه که خیلی سخت میشه

حتی دقیق همون تعداد گفتن هم سخته من با صلوات شمار هم که میگفتم یهو اشتباه میشد با تسبیح هم همینطور

مجبور میشدم چنتا بیشتر بگم که کمتر نشه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اگر قرار باشه بینش صحبتی نشه که خیلی سخت میشهحتی دقیق همون تعداد گفتن هم سخته من با صلوات شمار هم که ...

من با خودم گفتم بعضی از ماها جاجت ک نمیگیریم میایبم میگم چله تو چله بود سنگینی داشت یا میگم تعدادشو رعایت نکردیم 

ولی همون خدایی ک میگه نماز شب رو فلان تعداد ذکر بگید میگه عب نداره هر چقدر تونسین بگید مثلا لازم نیس ۳۰۰ تا العفو بگید

ولی فرمایش دوستمون هم درسته ک میگن شاید یه کد هستش 

بالاخره بهتره با جون و دل اهمیت بدیم 

من از صلوات شمار بیشتر میترسم تسبیح هم حواسم پرت باشه اشتباه میکنم 

من همیشه میگم هر جی بیشتر بهتر

ولی شایدم مهم باشه تعداد واقعا

راسی شما حاجتروا شدی؟

خداروشکر منو امیدوار کردی الهی خدا امیدتو ناامید نکنه

قربونت عزیزم

تازه من هم خرف میزدم بینش هم گاهی شک میکردم تو تعدا چن تا بیشترمیفرستادمو خداروشکر حاجت گرفتم اگ درست انجام میدادم چیی میشد😊😘

من با خودم گفتم بعضی از ماها جاجت ک نمیگیریم میایبم میگم چله تو چله بود سنگینی داشت یا میگم تعدادشو ...

من برای حاجت خاصی نخوندم

بیشتر هدفم همون رزق زیاد علمی یا مادی بود که تو خواص این ذکر عنوان شده

البته من نه تعداد رو تونستم دقیق بگم نه اینکه وسطش حرف نزنم.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

@sayeh6859

سلام عزیزم مشکلی نداره صحبت کردن ، اما بهتره باتوجه ذکر ختم بشه و بینش صحبت نشه اینجوری تاثیرش بیشتره 

الهی حاجت روا باشید 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .