کارشناس_زیبایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 49 عنوان کادو تولد چی بگیرممممم 45 بازدید | 9 پست سلاااام، کادو تولد برای دوست(دختره) تا سقف 400 تومن چی بگیرم؟؟ امروز | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 701 روتين پوستی ماسک و رژ لب و هر چی لوازم ارایشیه و گل و شکلات و ماگ و ساعت و کتاب و شال و بدلیجات مثلا یه گردنبند قشنگ غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
کارشناس_زیبایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 49 روتين پوستی ماسک و رژ لب و هر چی لوازم ارایشیه و گل و شکلات و ماگ و ساعت و کتاب و شال و بدلیجات مثلا ... باکس لوازم ارایشی خوب میشه؟؟
گلابیجون عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 2591 دستبند اکسسوری گردنبند لوکس خوشگل هودی کراپ دوربین فانتزی ماگ لباس تاپ
کارشناس_زیبایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 49 فقط سعی کن بسته بندی ات خیلی تخت تاثیر و شیک باشه اوکیییی مرسییی❤فک کنم یه باکس از همین اکسسوری و روتین پوستی اینا درست کنم براش
گلابیجون عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 2591 اوکیییی مرسییی❤فک کنم یه باکس از همین اکسسوری و روتین پوستی اینا درست کنم براش یکدست روتین پوستی به دل نمیشینه البته ببخشید میگم هاا مثلا سعی کن دو سه تا ماسک بزاری یه آبرسان و یک گردنبند و یک جاکلیدی و ماگ که زیاد باشه قشنگ
کارشناس_زیبایی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 49 یکدست روتین پوستی به دل نمیشینه البته ببخشید میگم هاا مثلا سعی کن دو سه تا ماسک بزاری یه آبرسان و یک ... نه بابا، اینجوری بزارم خوب میشه فک کنم ترکیبی قشنگ تره