2777
2789
عنوان

خیلی از این موضوع ناراحتمم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
دقیقا خوشحالم ک درکم میکنی راه حلت چیه ❤️❤️❤️

عشق همیشگی نیست و بعد رفتنش شما بازم ناراحت میشین و حس کمبود دارین 

سعی کنین چیزی واسه خوشحالی داشته باشین ک همیشگی باشه مثلا به کاراییی ک علاقمندین خودتونو مشغول کنین و با دوستاتون برین بیرون 

کتاب بخونین 

به جای پسرا خودتونو وابسته چیزایی کنین ک موندگاره و خوشحالتون میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نیاز طبیعیه هر انسانی هست وهرکس با توجه به روحیات و شخصیتش این نیاز رو رو توی ی سنی شدید احساس ...

من اصلا کنار هیجکس احساس امنیت ندارم حس خوب بهم میده اما حس امنیت ن زیاد برا همین نمیتونم دنبال ازدواج باشم من حتی از وجود پذرم تو خونه هم حس نا امنی میگرفتم چون رفتار بی ثباتی داره ممکنه یسوال ساده بپرسی جوابتو بذه ممکنه هم با داد پرخاش جوابتو بده ب شدت ایراد گیر و استرسی هست

۲۷

خوبه دیگه 

کار کنین و مستقل شین تا راحت شین از دستشون 

و اینکه اینو بدونین ک نمیتونین اون حس کمبودتون از خانوادتونو از طرف یه پسر تامین کنین اگه هم بشه موفقتیه و بعد رفتنشون بازم مشکلات روحیتون بیشتر میشه

خوبه دیگه کار کنین و مستقل شین تا راحت شین از دستشون و اینکه اینو بدونین ک نمیتونین اون حس کمبودتون ...

داستان زندگیتو خوندم گلم اوضاعت بهتر شذه ؟ چند سالته الان کجا زندگی میکنی؟ من الان مستقلم مشاور هم میرم زیاذ تغییری نکردم پیشنهادت ب کسایی ک دلشون ب خانوادشون خوش نیست چیه ؟ چجوری خودشون اروم کنن من ب معنای واقعی ازشون متنفرم و با کوچکترین حرفشون دعوا راه میندازم

من اصلا کنار هیجکس احساس امنیت ندارم حس خوب بهم میده اما حس امنیت ن زیاد برا همین نمیتونم دنبال ازدو ...

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم ولی اینو بدون تنهاکسی نیستی که این سبک زندگی رو داره متاسفانه تعداد زیادی از آدما تو خانواده نرمال رشد نکردن مشخصه روحیه خیلی حساسی هم داری که انقدر روت تاثیر گذاشته رفتار خانوادت؛ حتما نیاز به ی مشاور داری یا اگر هزینش رو نداری در مورد مشکلت سرچ کن کلی کلیپ های روانشناسی میاد ازشون استفاده کن برای نجات حال خودت همه تلاشت رو بکن اجازه نده چون تو همچین خانواده ای بزرگ شدی حال خوب و خوشبختی رو نتونی تجربه کنی تو فقط ی بار فرصت زندگی داری پس ارزشش رو داره که برای حال خوبت از راه درستش تلاش کنی

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم ولی اینو بدون تنهاکسی نیستی که این سبک زندگی رو داره متاسفانه تعداد زیا ...

مرسی عزیزم مشاور سه ماهه میرم همه دردایی ک خانواده بهم دادن رو تعریف کردم فقط بهم گفته سالها طول میکشه تا ببخششی اما  راه حل نداده یبارم گفت اونا ک از عمد بهت اسیب نزدن متاسفانه تو جلسات تا دوتا داستان تعریف میکنم وقتم تمام میشه

داستان زندگیتو خوندم گلم اوضاعت بهتر شذه ؟ چند سالته الان کجا زندگی میکنی؟ من الان مستقلم مشاور هم م ...

الان شکر خدا اوضاعم خوبه نمیدونم بعدنا چی میشه... 

18 سالمه و کلا امیدی به فامیل و خانودم ندارم و فقط متکی به قدرت خودمم چون من همیشه پرو بودم و درسته ک اذیتم میکردن ولی زیاد جرعت نداشتن در مقابلم و فقط به خدا توکل کردم و الان فعلا ک خوبه خدارو شکر 

منم از لحاظ روانی خوب نیستم ولی دیگه کم کم آروم شدم به حرفاشون زیاد اهمیت ندادم و جواب نمیدم دیگه 

سعی میکنم سازگاری کنم یکم 

شمام ک مستقلی خب خوبه یکم کمتر خانوادتو ببین و سعی کنین تو اجتماع باشین خیلی تاثیر داره 

و یادتون باشه هیچکس پشت هیچکس نیست و هیچکس امن نیست پس حساس نشین ک فقط من اینجوریه زندگیم... 

الان شکر خدا اوضاعم خوبه نمیدونم بعدنا چی میشه... 18 سالمه و کلا امیدی به فامیل و خانودم ندارم و فقط ...

شاید چون‌ارتباطاتم گسترده نییست این‌مدلم مثلا دوست صمیمی ک بتونم ببینمش یدونس  بقیه سطحی و تلفنی هستن با خانواده ارتباط بگیرم‌تهش دعوا میشه‌حوصله فامیل هم ندارم 

بنظرت دلیلش اینه ک دوست صمیمی کم دارم ؟ واقعا حس میکنم ب جایی تعلق ندارم 

شما هم نسبت ب سنت خبلی عاقل و پخته ای💓

شاید چون‌ارتباطاتم گسترده نییست این‌مدلم مثلا دوست صمیمی ک بتونم ببینمش یدونس بقیه سطحی و تلفنی هست ...

❤❤❤

نه ربطی نداره گفتم ک آدما موندگار نیستن لازم نیست حتما خیلی صمیمی باشین ولی سعی کنین تو محل کار کتابخونه یا باشگاه وو.. اینا با آدما یکم گرم بگیرین و تو جمع باشین حالتونو خوب میکنه و به فکر پیشرفتتون باشین واسه خودتون هدفای کوچیکی انتخاب کنین و واسش تلاش کنین باعث میشه سرگرم شین و عزت نفس داشته باشین و اون اتفاقای بد کمتر بیان تو ذهنتون 

چون هربار ک به اون هدفای کوچیکتون میرسین باعث خوشحالیتون میشه و سرحال میشین و دیگه مزخرفای بقیه براتون فاقد اهمیت میشه

شاید چون‌ارتباطاتم گسترده نییست این‌مدلم مثلا دوست صمیمی ک بتونم ببینمش یدونس بقیه سطحی و تلفنی هست ...

❤❤❤

نه ربطی نداره گفتم ک آدما موندگار نیستن لازم نیست حتما خیلی صمیمی باشین ولی سعی کنین تو محل کار کتابخونه یا باشگاه وو.. اینا با آدما یکم گرم بگیرین و تو جمع باشین حالتونو خوب میکنه و به فکر پیشرفتتون باشین واسه خودتون هدفای کوچیکی انتخاب کنین و واسش تلاش کنین باعث میشه سرگرم شین و عزت نفس داشته باشین و اون اتفاقای بد کمتر بیان تو ذهنتون 

چون هربار ک به اون هدفای کوچیکتون میرسین باعث خوشحالیتون میشه و سرحال میشین و دیگه مزخرفای بقیه براتون فاقد اهمیت میشه

❤❤❤نه ربطی نداره گفتم ک آدما موندگار نیستن لازم نیست حتما خیلی صمیمی باشین ولی سعی کنین تو محل کار ک ...

نه اخه کسی بهم مزخرف نمیگه اما از پدرمادرم خشم دارم و با کوچکترین ارتباط ب دعوا ختم میشه و خدا نکنه اونا ی حرفی بهم بزنن اینقد پنیک میشم و گریه میکنم ک برام اخر دنیاس 

بعد از یطرف اینکه هستن و نمیتونم ارتباط بگیرم ازارم میده واقعا مثلا الان پدرم یماهه بلاک کردم سر اینکه اخرین تماس بش گفتم ماشین خریدبن بهم میگفتین خب حداقل این کارا بزرگ بمن بگین بعد یهو شرو کرد ب تحقیر و توهین بمن و داد زدن و اینکه تو الافی و بیکاری از بیکاری نمیدونی چکار کنی 

و اینکه من بعد مدتها ی تماس باهاش داشتم اونم اینطور شد خیلی قلبم شکست و فقط تو خیابونها راه میرفتم و گریه میکردم و از بعد این داستان احساس افسزدگی پوچی دارم هدفهای زیادی هم دارم اما میخوام شرو کنم میگم خب ک چی