2777
2789
عنوان

دکتر گفت باید رحم اجاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 54 پست
مرسی عزیزم مامانم مهربون ک پیشنهاددادچنین کاری انجام بدم براش گفت تومیتونی پس دلشوشادکن

امیدوارم قدرتو بدونن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرشوهرم خوبه خیلی ولی مادرشوهرم بمیرمم حالمونمیپرسه😂

فدای سرت.. خودش ادمی به خثش قلبی تورو تو زندگیش از دست میده. من میخواستم برای خودم حامله شم هزار بار پیشمون شدم بخاطر سختیای بارداری. شما انقدر دلت بزرگه واسه یکی دیگه این کارو کردی. باید تا اخر عمرش رو سرش بزارتت مادرشوهرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرت.. خودش ادمی به خثش قلبی تورو تو زندگیش از دست میده. من میخواستم برای خودم حامله شم هزار بار ...

ن خواهر اتفاقاجلومن ازجاریام تعریف میکنه هرکی دیگ بودقدردان میشدتازنده بود من سرزایمانم ازمرگم برگشتم سزارین شدم اول بیحسی زدن بیحس نشدم دکترشروع کردب بریدن دستیاربیهوشی دلش سوخت ب دکترگفت بیهوشم کردن وقتی ب هوش اومدم افتادم ب خونریزی شدیددوباره بردنم اتاق عمل بیهوشم کردن اونجادیگ نمیدونم چ بلایی سرم اوردن یانیاوردن

ن خواهر اتفاقاجلومن ازجاریام تعریف میکنه هرکی دیگ بودقدردان میشدتازنده بود من سرزایمانم ازمرگم برگشت ...

اوه چه سخت بوده.. عجب مادرشوهر بی چشم و رویی داری😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی عجیب چطوری با سونو و آزمایش مشخص نشده

نمی‌دونیم چی بگیم واقعا شاید معجزه بود.

شاید ک ن یقیناً 😭😭😭😭

خیلی گریه کردم براش.

خدا می‌دونه چ شب های پراسترسی کشیده.فک کن ۴ماهش بوده فهمیدن.

ببین قشنگ علایم حاملگی داشت چون آزمایش معلوم نبود.

ما گمانمون رفت سرطان.

فقط خدا همه رو اینجور خوشحال کنه