2777
2789

انگار بخواد از کنار شاب بیاد صدای اب جوش اونجوریه نترکه به فنا برم.یا یه لحظه صدایی بخار بیشتر میده دوباره همون بخار اروم میشه

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

دیگ هست؟

جی پاس؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زودپز منم چندوقت پیش ترکید دیگه میترسم استفاده کنم😨

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اول زیرشو کم کن ..سوتشو بازکن هواش حالی شه بعد بدون در بذار بپزه اگه میترسی

کمه زیرش. سوتش جوری نیست باز کنم باید پیچش بدم هواش خالی شده وقتی هم پیچش میدم ناجور هوا میده بیرون میترسم. هیچوقت اینجور نمیکنم. بابا تا قابلمه نمیپزه .هروقت ابگوشتمو تو قابلمه گذاشتم خوب نپخت 

واویلا قبلش چه علائمی داشت که ترکید؟

هیچی آب توش کم ریختم شعلش زیاد منتظر بودم صدای سوتش دربیاد برم زیرشو کم کنم اما یه دفعه صدای انفجار اومد همه دویدم سمت آشپزخونه فقط شانس اوردم درش پرتاب شده بود رو زمین خورش پاشیده بود به در و دیوار و زمین،ظرفای دور و برش هم پخش و پلا شده بودن واشرشم گیر کرده بود به دستگیره پنجره اما خداروشکر هیچی نشکست،گازم و هودم شیشه ایه  🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هیچی آب توش کم ریختم شعلش زیاد منتظر بودم صدای سوتش دربیاد برم زیرشو کم کنم اما یه دفعه صدای انفجار ...

خداروشکر بخیرگذشت. من ننیدونم چیطی تو سوارخش ینی گیر کرده صداش هی یکم قطو وصلو کمو زیاد میشه

همیشه همینجوری صدامیده؟

نه این دو دفس صداش اینجور میشه. یه لحظه صداش کم یا زیاد میشه. نمیدونم چیزیز تو سوراخش گیر نکرده؟ رو کمه اگه زیاد کنم از کناره های دستگیرش اب پرت میشه . نمیدوونم طبیعیه

خداروشکر بخیرگذشت. من ننیدونم چیطی تو سوارخش ینی گیر کرده صداش هی یکم قطو وصلو کمو زیاد میشه

خب خاموشش کن بخارش که خالی شد درشو باز کن سوراخاشو تمیز کن

خب خاموشش کن بخارش که خالی شد درشو باز کن سوراخاشو تمیز کن

رب ساعت طول میکشه بخارشه خالی شه. بعدم اون سری یکم سوزن زدم تو سوراخش