2777
2789
عنوان

🔴کسی تفسیر ازمایش پیش از بارداری(چکاپ کامل)را بلده⁉️✔

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 30 پست
نه تو ازمایش بعضی موارد نبود مثلا همین کبد ولی قابل حله نگران نباشید

ممنون

انشاالله

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
ممنونانشاالله

شاید سونو کبد براتون بنویسن 

ازمایش همسرمو چک کنم

کبدش چرب بود میخوام بدونم این انزیمم بالا بود یانه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید سونو کبد براتون بنویسن ازمایش همسرمو چک کنمکبدش چرب بود میخوام بدونم این انزیمم بالا بود یانه

چک کردم بله این انزیم تو ازمایش همسرمم بالاتر حد نرمال بود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چک کردم بله این انزیم تو ازمایش همسرمم بالاتر حد نرمال بود

منم تو مجردی یکبار چکاپ کامل داده بودم دکتر گفته بود مشکلی ندارم فقط یذره کبدم چربه

ولی الان زیاد شده لابد😢

رژیم غذایی ودارو میدن برای کبد چرب؟

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
منم تو مجردی یکبار چکاپ کامل داده بودم دکتر گفته بود مشکلی ندارم فقط یذره کبدم چربهولی الان زیاد شده ...

نه فکر نکنم رژیم غذایی بدن مگر چندتا توصیه کنن 

بعد شما کلا برای بارداری یه سری کارهارو بهتره انجام بدید که برای کبد چربم خوبه 

ورزش 

تنظیم خواب

حذف قند و شکر مصنوعی و کاهش مصرف کربوهیدرات ... فست فود و کنسرو .و .. 

حذف چیپس و پفک و شکلات و قهوه و نوشابه و .. 

مصرف سبزیجات و مغزیجات و ..

وقتی جواب ازمایشو دکتر بردید یا سونو دادید مجدد ، بهم بگید کبد چرب بود یانه تا درمانشو بفرستم 

نه فکر نکنم رژیم غذایی بدن مگر چندتا توصیه کنن بعد شما کلا برای بارداری یه سری کارهارو بهتره انجام ب ...

چشم ممنون از وقتی که گذاشتید💙

چشم ممنون از وقتی که گذاشتید💙

قربونت سلامت باشییی

سونو رحم و تخمدان دادید؟

قربونت سلامت باشیییسونو رحم و تخمدان دادید؟

سونو رحم وتخمدان برای چی؟

الان دکتر بودم میگفت اصلا چیز نگران کننده ای نیست احتمالا کبد چرب هست

ودارو هم بهم نداد فقط گفت چیزای چرب وشیرین نخور واز روغن زیتون استفاده کن ونیم ساعت قبل از غذا سرکه سیب واب بخور

شما برای کبد چرب تجربه تون چیه از نظر تغذیه و....

سونو رحم وتخمدان برای چی؟الان دکتر بودم میگفت اصلا چیز نگران کننده ای نیست احتمالا کبد چرب هستودارو ...

فرستادم براتون 

دیروزم همسرم ازمایش داد مغرب جوابشو فرستادم برام دیدم هنوزم کبدش چربه یکمممم بهتر شده بود .. این دستورو باید براش اجرا کنم

بله کبد چرب از قند و .. میاد نه خود غذای چرب 

فرستادم براتون دیروزم همسرم ازمایش داد مغرب جوابشو فرستادم برام دیدم هنوزم کبدش چربه یکمممم بهتر شده ...

فرستاد*

سونو رحم وتخمدان برای چی؟الان دکتر بودم میگفت اصلا چیز نگران کننده ای نیست احتمالا کبد چرب هستودارو ...

گفتید چکاب قبل بارداریه 

گفتم ببینم سونو رحم چ تخمدان دادید یانه اخه قبل اقدام لازمه 

اضافه وزن یا پهلو و شکم هم دارید ؟ 

گفتید چکاب قبل بارداریه گفتم ببینم سونو رحم چ تخمدان دادید یانه اخه قبل اقدام لازمه اضافه وزن یا پهل ...

همیشه جای واو ، چ تایپ میشه 😂

گفتید چکاب قبل بارداریه گفتم ببینم سونو رحم چ تخمدان دادید یانه اخه قبل اقدام لازمه اضافه وزن یا پهل ...

اها😬😁

عزیزم من بعد از اینکه ازمایش بتام مثبت شد رفتم دکتر برام سونو ۸ هفته وازمایش پیش از بارداری نوشت گفت باید حتما انجام بدی که انجام دادم نتیجه اش شد این🥴

دیگه سونو رحم وتخمدان قبلش ندادم

شکم وپهلو که قبل از بارداری نداشتم وزنمم ۴۸ بود تا یکماه پیش

الان ۱۱هفته ام اگه خدا بخواد

اها😬😁عزیزم من بعد از اینکه ازمایش بتام مثبت شد رفتم دکتر برام سونو ۸ هفته وازمایش پیش از بارداری ن ...

باردارید یعنی ؟ اگر اره پس تبریک میگم عزیزم خدا حفظش کنهههه😍♥️♥️♥️♥️♥️