2777
2789
عنوان

دلم واسه مامانم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 17 پست
خدا بزرگه عزیزم خدا در آینده زندگی قشنگتری بهت هدیه میده عوض همه این دلتنگیا🫂💗دایی عمو هیچی؟؟؟؟

کاش اینطوری که تو میگی باشه 🥲

عمو ندارم اما دایی دارم ولی خب پارسالم که خونه داییم بودم زنداییم خیلی اذیت کرد همش بهم میگفت مامانت خوب نمیشه و میمیره خیلی اذیتم کرد 😭

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

کاش اینطوری که تو میگی باشه 🥲عمو ندارم اما دایی دارم ولی خب پارسالم که خونه داییم بودم زنداییم خیلی ...

هست عزیزم خدا همه سختیارو جبران میکنه🥲💗🫂

چرا انقدر بی فکرن فامیلاتون؟ درک ندارن اصلا 

متاسف شدم براشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هست عزیزم خدا همه سختیارو جبران میکنه🥲💗🫂چرا انقدر بی فکرن فامیلاتون؟ درک ندارن اصلا متاسف شدم برا ...

عزیزم توقعی ندارم میدونم همه اونها هم بالاخره درگیری دارن خودشون. حتی وقتی گریه میکردم یکی از آشناها میگفت زندگی همینه و چرا داری گریه می‌کنی. من درسته کمه سنم اما اونقدری متوجه هستم که بدونم زندگی چجوریه . والا خالم هم که منو دید میگفت تو فقط درس بخون واقعا با شرایط من خیلی سخته من واقعا خیلی ناراحتم اگه میتونستم تموم روزا و ساعت هارو فقط گریه میکردم نمیدونم چرا اطرافیان من انقدر عجیبن 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )