2777
2789
بله اگر شاعل هستید به هیچ وجه خودتون نرید و به معرف بگید ما تو خانوادمون رسم نداریم که دختر رو ببرن ...

می‌دونی جالبش چیه؟

معرف به من میگه پسره اخلاقش خشک نیست بعد معرف بهم گفت اگه بگه دیگه کار نکن قبول می‌کنی پسره گفته من درآمدم اون قدر زیاد هست که اگه دختره کار نکنه مشکلی نیست گفتم من شغلم رسمیه امنیت شغلی دارم چرا کار نکنم گفتم اگه این خشک نیست پس چیه بعدش گفتم درآمد زیاد منظورش چقدره گفت نمیدونم گفتم حدودی گفت نمیدونم.

🤣🤣🤣الان ازدواج کردی؟

آره بابا، به یه ادم خوب و درسخون و شاغل 😊 دو سال بعد از اون خواستگاری مزخرف 

تقریبا یه ماه دیگه، یه نی نی قراره بیارم 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا، به یه ادم خوب و درسخون و شاغل 😊 دو سال بعد از اون خواستگاری مزخرف تقریبا یه ماه دیگه، یه ...

اااای جونم به نی نی😍

بارداری برای من هم دعا کن.

می‌دونی جالبش چیه؟معرف به من میگه پسره اخلاقش خشک نیست بعد معرف بهم گفت اگه بگه دیگه کار نکن قبول می ...

عزیزم زیاد به حرف معرف ها توجه نکنید چون این پیغام بردن و آوردن معمولا سوء تفاهم ایجاد میکنه. اگر معرف دوباره حرفی زد بگید شماره من رو بدید خواهرشون. من در خدمتشون هستم بعدم بگید اگر نیازه من در محل کارم در خدمتتون هستم البته نه به عنوان خواستگار که بقیه همکارام بفهمن.

احتمال داره پیشنهاد مغازه هم معرف داده باشه چون خواهرتون گفته نمیخوام تنها منزلشون برم و بهتره بیرون ببینمشون ایشون هم گفته میارمش مغازه خودم‌. اصلا واسطه رو حذف کنید در دیدار اول با خواهرشون و اگر ادامه پیدا کرد با خود آقا صحبت کنید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
اااای جونم به نی نی😍بارداری برای من هم دعا کن.

بنظرم روی این مدل خواستگاری زیاد حساب نکن، یعنی منظورم اینه که با شرایط تو اگر پیش میان، خوبه، ولی ندیده و اینا با کسی ازدواج نکن. داستان خودمو گفتم که گوشی دستت باشه...ان شالله به خوشی ازدواج کنی، با مرد خوب ☺️☺️☺️

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونی جالبش چیه؟معرف به من میگه پسره اخلاقش خشک نیست بعد معرف بهم گفت اگه بگه دیگه کار نکن قبول می ...

شما باید با خود ایشون صحبت کنی و چند و چون شرایط ایشون رو بدونی و بعد تصمیم بگیری

اگر با شغل ایشون مشکلی نداری یه قرار اولیه با خواهر ایشون بذار و بعد اگر قرار شد با برادرشون هم صحبت کنی اون موقع درباره این مسائل صحبت کنید 

معرف هم شاید اطلاعات دقیقی نداره و حرف ایشون نباید مبنای تصمیم گیری باشه