2777
2789
عنوان

خانما کسیو میشناسین که بیمارستان مادر یزد ای وی اف کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مازندران ساری

پنج سال تمام دکتر رفتم سنتی رفتم گیاهی رفتم آی یو آی کردم لاپاراسکوپی رفتم آی وی اف رفتم تو ارومیه بالای ۲۰ تا دکتر نامبروان ویزیتم کردن هیچی ب هیچی مرحله اخر یه دکتر گردن شکسته گف تو تخمک نداری راه چارت همون آی وی اف و تخمک اهدایی تا تصمیم گرفتیم بریم یزد

مازندران ساری

دربدر دنبال دکتر تو یزد بودم یکی از آشناها دکتر الهام پورعلی رو بهم معرفی کرد بخدا قسم اسی در اوج نارضایتی و نا امیدی سلانه سلانه رفتم پیشش با یه دوره دارو باردارشدم زایمان کردم بچم ۴ماهش بود دوباره باردارسدم فک کن از سالل ۹۹ که من باردارشدم تا امروز بالای ۲۰ تا بچه نازایی از طریق این دکتر ب دنیا اومده دخترعمو۱۶ سال نازایی داشت الان امروز فردا بچه دومشو زایمان میکتع  از آشناهابودبعده ۲۷سال دوقلو ب دنیاآورد 

اگه قراربه نتبجه باشه همون اول راه میگه باید چیکارکنی

دربدر دنبال دکتر تو یزد بودم یکی از آشناها دکتر الهام پورعلی رو بهم معرفی کرد بخدا قسم اسی در اوج نا ...

شما چند سالتون بود که باردار شدیم؟ من ۳۸ سالمه میترسم دیر شده باشه واسم