سلام بچه ها من برادرم متخصص چشم هست و یه شهر دیگه زندگی میکنه و مطب داره.بعد من مدتیه که چشمم درد میکنه و قصد داشتم برم مطب داداشم.دیشب خیلی دردش شدید شد و به همسرم گفتم گفت هفته آینده میریم.
بعد همسرم یه همکار داره که به جز همکار دوست صمیمی هم هستن و به واسطه همسرامون من و خانومش هم با هم دوست شدیم و صمیمی هستیم.
بعد همسرم به دوستش گفته بود میخام زهرا کیمیا ینی من رو ببرم پیش داداشش معاینه کنه. بعد اونم گفته بود اتفاقا منم خانومم رو میخوام ببرم.و یه پسر 4 ساله هم داره که اونم میخواد ببره دکتر معاینه کنه چشماش رو .
بعد قرار گذاشتن با هم بریم.
من زنگ زدم به داداشم و گفتم میخام بیام مطب،دوستمم هست برای دوستمم نوبت میخوام یه نوبت واسه خودش یه نوبت واسه پسرش.
داداشم گفت باشه .
الان همسرم اومده خونه میگه نباید میگفتی دو تا نوبت واسه دوستت و پسرش . باید میگفتی یه نوبت بعد پسرش که میرفت تو اونم معاینه میکرد .منم گفتم اینطوری که نمیشه ! خب اون بچه باید کامل معاینه بشه و به اندازه یه بیمار براش وقت بذاره
اشتباه از من اومده؟
داداشم اصلا پولکی نیست تا الان برای خانواده و تمام اقوام ویزیت رایگان بوده اما خب مطب من نیست که بگم واسه دوستم و بچش هم ویزیت رایگان کن ..
خب میخوایم با هم بریم من قطعا منشی هزینه ازم نمیگیره اما از اونا میگیره همسرم میگه باید یه ویزیت بگیره ازشون برای دو تاشون ..
من روم نمیشه به داداشم بگم اصن روم نمیشه موضوع رو مطرح کنم !
همسرم میگه اشتباه کردی چرا از اول گفتی دو تا نوبت میخوان!
من الان چیکار کنم ؟