2777
2789
عنوان

بنظرم کیمیا عوض اینکه قهرمان باشه شخصیت منفوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 63 پست
سطح دغدغه :کاملا برعکس گفتی آرش یه آدم دروغگو و بی مسولیت و خیانت کاره

اتفاقا ارش ادم خوبیه طفلک دنبال ی زندگی ارومی این فضول خانوم هرکی میکنه تا فیها خالدونشو دربیاره

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ارش ادم خوبیه طفلک دنبال ی زندگی ارومی این فضول خانوم هرکی میکنه تا فیها خالدونشو دربیاره

😅😅😅😅😅😅 دقیقا

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

مرد مرده چه ارش چه پیمان 

کیمیا کلا نه درست حرف زدن بلده نه کلا زندگی مشترک میدونه چیه 

ولی هدف تی وی فقط یه چیزه که خوشتیپی بده پولداری بده اگه اهل دفاع از کشور نباشی بده 

اگه بی حجاب باشی بده 

ارش چراانقد دروغ میگه اخه چرا همچیو پنهون میکنه🫤البته من ازکیماهم خوشم نمیاد همش منم منم میکنه

چون میدونه کیمیا چ لجوجیه هی پیگیر میشه میخاد نقش معلم اخلاق براش بازی کنه

اقا من ندیدمش ولی یه سکانسش یه جوری به حامد بهداد نگاه میکرد دلیلش چی بود

حامد بهداد همون محمد جهان آرا بوده دیگه میخواست یعنی به ما بفهمونه شخصیت مهمیه

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
منم دوسش نداشتم،کلا انگار کارگردانا ونویسنده ها تو شخصیت پردازی کاراکترای مثبت ضعیفن،ولی منفیارو یه ...

دقیقا مثل فیلم شهرزاد به جای اینکه شهرزاد و فرهاد دوست داشته باشم قباد رو دوست داشتم تازه دلم هم براش میسوخت

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

آدمی که دنبال بهونه باشه بالاخره بهونش رو پیدا میکنه 

کیمیا کرم داشت و دنبال بهونه بود آخرم به مراد دلش رسید 

دقیقا عین شهرزاد که خودش درو باز کرد برای قباد ولی دلش هنوز پیش فرهاد بود و از خداخواسته بود یه بهونه ای پیش بیاد بره التماس فرهادو کنه بگیرتش

چون میدونه کیمیا چ لجوجیه هی پیگیر میشه میخاد نقش معلم اخلاق براش بازی کنه

اره خب ولی جفتشون منطقی نیستن 

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
وای من چقدر از این کیمیای نچسب حرصی میشم.دختره ی فضول.لیاقتش همون پیمان و مادره خاله زنکشه

دقیقاااا

حیف زندگی ک ارش براش ساخته

قیافشم خیلی از کیمیا سره

آره منم نفهمیدم

دیگه مثلا میخواست بگه ،جهان آرا تو اون شرایط چقدر چهره ی آروم و مصممی داشت، اونجوری نگاش کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔