2777
2789
عنوان

خدا هرچی همسایه بده لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 77 پست
افریییین دقیقا دیشب خداشاهده ساعت یک بعد بود دقیق یا م نیس ولی ببین انگار بلندکو گرقتن دستشون دارن ح ...

یعنی دیوونه میشیم توی این اپارتمان ها

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا اینقدر وحشی ان کسی جرات نداره تو بگ بهشون چاقوکشن رو همدیگه چاقو میکشن به بار پسر بزرگش تفنگشو ...

نشونت داد؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ما هم هم همسایه اینوری هم اونجوری هرجفتشون دوتا سگ دارن فک کن یا صدای چهارتا سگ ما چی میکشیم تو خونه 🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ما هم هم همسایه اینوری هم اونجوری هرجفتشون دوتا سگ دارن فک کن یا صدای چهارتا سگ ما چی میکشیم تو خونه ...

وای خدا به دردتون برسه برید بهشون بگید به خدا ادم خیلی اذیت میشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من که دلم میخواد شمال تو یه روستا باشیم😁 اروم و سرسبز

چ رویای قشنگی کاش میشد واقعا کااااااش 

حالا من همین مشهد خودمونم راضی ام یه دهات سرسبز زندگی کنم😄 ولی خب سخته دیگ برا بچه ها

وای خدا به دردتون برسه برید بهشون بگید به خدا ادم خیلی اذیت میشه

اصلا یه وضعیه گویا قبلا بقیه بهشون گفتن ولی به خودش نگرفته و هنوزم پر قدرت ادامه میده شانس گندمون خونه قبلیمون که تو یه شهر دیگه بود یکی از همسایه ها یه سگ خیلی گنده رو می‌بست جلوی در پارکینگشون و همه با ترس و لرز رد میشدیم از کوچه اینا هم هر کدوم دوتاشو نگه میدارن آخه حالبش اینجاست یکیشون خود خانمه هم از دستشون خسته میشه و همش به سگا فحش و ناسزا میده انگار مجبوره 🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چقدررررر بد پس از همسایه ما بدترم هست

خیلی بده خیلی بدددددد کاش جای اینا دوتا خروس نگه میداشتن حداقل اون میفهمید کی بخونه اینا هرساعت صداشونو میاد

کاش میشد از همچین کسایی شکایت کرد

واقعا 

خیلی بده خیلی بدددددد کاش جای اینا دوتا خروس نگه میداشتن حداقل اون میفهمید کی بخونه اینا هرساعت صداش ...

وحشتناکه واقعا من جیک جیک پرندم اذیتم میکنه چ برسه پارس سگ😣