2777
2789
عنوان

من مقصرم یا شوهرم لطفا بیاین بگین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجور مواقع من به همسرم‌میگم یکم برا منم نگه دار .

یکم‌تعریف‌میکردی میگفتی‌وای چه رنگی داره چقدر بوش خوبه ، هوس کردم.

همه ی زندگی که‌نباید به ناراحتی‌و‌دلخوری بگذره

برای بارونی بودن هم‌حرف بدی نزده .اونجا‌میتونستی بگی حامله م هر شب باید چند دقیقه پیاده روی کنم.

راضیم به رضای تو

پخته نیست رفتارت،شوهرت تا یه جایی لوس بازی رو تحمل میکنه و نازتو خریداره بپا کاسه ی صبرش لبریز نشه حسرت اخلاق خوب گذشته شو بخوری

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
ظرف تا نصف بوده واسه بچه هم کم بوده! خودش ریخته روش نشد پرش کنه

من بودم سر این موضوع دعوا راه مینداختم چراااا وقتی زن و زندگی داره ببخشید مثل گشنه ها از راه میاد بره سر قابلمه غذا مادرش؟ اگه مادرش بگه بیا ببر باز یه چیزی من یکبار همسرم غذا از مادرش گرفت کم هم بود اندازه یه بچه خیلی ناراحت شدم و بحث کردیم 

اینجور مواقع من به همسرم‌میگم یکم برا منم نگه دار .یکم‌تعریف‌میکردی میگفتی‌وای چه رنگی داره چقدر بوش ...

غذا کم بود اتفاقا گفتم عه ازین خورشتا!! واسمون ماش بیار ک بپزم!  اما نشست خورد بعدش گف برات بیارم؟! 

خودش نگف بیا بخور

تو میرفتی،تعارف داری با شوهرت؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به نظر شما یه کاسه خورشت ارزش بحث کردن داره؟مردا شکمو هستن وقتیم خورشتش کم بوده معلومه خودش میخورهال ...

تعارف نکرد ازم دلخور بود چون باهاش بدحرف زده بودم قبل ازینکه بخوره هم گف میخای برات بیارم گفتم نه نمیخام

گلم یه مقدار حساسیتت زیاد شده. دلیلشم همونه که خودت گفتی.

چون همه تمرکزتو گذاشتی رو حمایت عاطفی شوهرت کوچیک ترین بی توجهی ببینی به هم می‌ریزی.

اولا عذاب وجدان نداشته باش بالاخره دست خودت نیست کار هورموناست اما یکم می‌تونی به خودت کمک کنی راهشم اینه که خودت اول از خودت حمایت کنی . صبح که پامیشی هرجوریه یکم به ظاهرت برس . آهنک شاد پخش کن لباس خوب بپوش ، یعنی تو تنهاییت باید چیزایی که حالتو خوب می‌کنه پیدا کنی.

دعا ها و قرآن ماه بارداریت رو بخون. خودت رو تو خونه با حرف زدن با بچه ت و بافتنی چیزی درست کردن واسش مشغول کن.

کتاب یا فیلم اگه دوست داری،  یا نرمش کن تو خونه. با همین موبایل بزن ورزش های بارداری .

بعد حتی اگه برای پیاده روی یا خونه آشنا هم نمی‌تونی بیرون بری تلفنی که می‌تونی ارتباط داشته باشی. تو آدم اجتماعی به نظر میای ارتباطتت رو چرا با همه قطع کردی؟ روابط اجتماعی حالت رو خوب می‌کنه