2777
2789
عنوان

زن داداشم اسم بچشو میخواد بزاره ناتاشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 169 پست
فعلا چیزی نگو اگر دیدی دم زایمان این مسأله جدی داره میشه رای داداشت رو بزن به حرف کسایی که میگن دخال ...

نه جدا من به خاطر عروس بودنش نمیگم جدی به نظرم اسم بدی نیست شاید اون فیلم ذهنیت شما رو خراب کرده درکل اسم‌قشنگیه برای من 

اسم پسر خودم ارمیا که اونم اسم مسیحی اسم یکی از پیامبران مسیحی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من دیدم تو همین سایت اسم بچه های کوچولو رو میذارن جوادخب اخه الان ناتاشا بهتره یا جواد و سکینه ...

جواد اسم امام هست ، برای کسایی که مذهبی و شیعه هستن معنا داره اسم باید یا آوای خوبی داشته باشه و معنای خوبی داشته باشه یا یادآوری یک شخصیت بزرگوار باشه بالاخره باید یه چیزی خوب باشه 

و فردای دیگه بچه های دیگه بخوان اسم جواد رو تمسخر هم بکنن جواد می‌تونه با افتخار در مورد شخصیتی که اسمش روش گذاشته شده حرف بزنه و از درون هیچ حس بدی پیدا نکنه ،  خانواده هایی که مذهبی واقعی هستن به زیبایی میتونن اسم بچه رو براش زیبا ترین کنن چون پشتوانه اسمشون وصله به یک معنای قدرتمند

مثلا من اسمم فاطمه ست و عاشق اسمم هستم

حالا ناتاشا چی ؟ برای کسی که سید هست چه معنایی می‌تونه داشته باشه؟  اونم وقتی نه تنها زیبا نیست و معنی خوبی نداره بلکه یادآور شخصیت منفی هم هست سرچ کن ناتاشا اولین چیزی که میاد فیلم خواب و بیداره اصلا مقایسه بسیار بی معنی ای بود 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

واقعاااا؟؟😳😳😩😩

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

سپنتا در واقع همون اسفندیاره حداقل میذاشتن سپنتا تازه اسفندیار جزو شخصیت های خوب شاهنامه نبوده که کس ...

اصلا شاهنامه پر از اسم قشنگه که حتی اگه به شخصیتش هم توجه نکنی حداقل اوای زیبایی دارن 

باربد 

دارا

رادمان

مهبد 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
دقیقا من دیدم تو همین سایت اسم بچه های کوچولو رو میذارن جوادخب اخه الان ناتاشا بهتره یا جواد و سکینه ...

دقیقا منم دیدم جواد و کاظم و رقیه 🫥اونم رو بچه این نسل 

این اسم خیلی شیک تره تا همچین اسم های از نظر من 

قدیمی هست ولی اصیله 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه جدا من به خاطر عروس بودنش نمیگم جدی به نظرم اسم بدی نیست شاید اون فیلم ذهنیت شما رو خراب کرده درک ...

وای اسم ارمیا یکی از زیباترین اسم هاست 😘😎چه مامان با سلیقه ای هستی 

بخدا اینجارو میبینم تعجب می‌کنم از اسم بچه هاشون 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تشکر عزیزم به نظر من انتخاب اسم اول و آخر حق مادره چون نام خانوادگی بچه از خانواده پدری گرفته میشه ح ...

بله

فرمایشتون صحیحه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وقتی زایمان کرد برید ثبت احوال التماس کنید کسی اومد ناتاشا بگیره بهش شناسنامه ندید بگید این اسم ممنوعه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یه بلاگر دیدم اسم بچش مونس بود

جدی ؟؟؟؟ حالا مونس اسم بدی نیست به اندازه خودش زیباست  ولی نمیدونم چزا هرچی در میاد ازین بلاگرا در میاد 😆

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یاد یه آدم‌ جوگیرافتادم

اون‌موقع که پله فوتبالیست برزیلی تو اوج بود نمیدونم دهه ۶۰ یا ۷۰ اسمش پسرشو گذاشته بود پله!!

فکر کنید چقدر  آدم میتونه بی هویت باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟