2777
2789
عنوان

عکس گربه ام یه ماه قبل و بعد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس الان بعداز یه ناهار چرب وچلی درحال استراحت در ویلای شخصی😂

ای جان 

خیلی خوشحالم هنوزم وجود دارن آدمهای مث من و تو♥️♥️♥️♥️

ببین واسه اینکارتا خدا چه نگاهی بهت بندازه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
میزاره بهش دستم بزنی؟ اخه نمیزارن میعمولا

نه نمیزاره خیلی دوست دارم نازش کنم فرار میکنه

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
میزاره بهش دستم بزنی؟ اخه نمیزارن میعمولا

ی گربه خیلی خوشگل هست نزدیک خونمون  ببین هر کسی رد میشه میفته دنبالش خودشو میچسبونه ب پاهاشون دور آدما میچرخه.....انقدددددد ملوس و ناز

نه نمیزاره خیلی دوست دارم نازش کنم فرار میکنه

اگه کوچه ایه اصلیش نکن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من از وقتی ناخواسته باعث مرگ دوتا گربه شدم دیگه هیچوقت گربه ها نیومدن سمتم خب امدی نبود من که نخواست ...

یه اشنایی دارم چند تا گربه سیاه سیاه همیشه میره توی حیاطشون بهشون غذامیده باهاشون دعوامیکنه حرف میزنه

حتی یبارشنیدم میگفت بخور دیگه خیلیم دلت بخواد 😂برنج بود نمیخورد

اخرش میگفت یکیشون سرش رفت توی قوطی رب

نزاشته درش بیاره رفته زیر بوته ها دیگه نیومده مرده

خب این ناراحتی نداره مگه کشتیش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

وووااای 

تورو خدا ما گربه هارو اذیت نکنیننن ، گناه داریمممم 🥹💔

میووومون دامنتونو میگیره به فناااا میرینننن🐈🕳️

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱