2777
2789
وایی دقیقا منم یه مشاور داشتم مثل به چشم برادر بزرگ بهش نگاه میکردم کنکوری که بخواد سر یه قلب قرمز م ...

دقیقااااا 

این با یه قلب قرمز اینطوری شده 😂😂😂

واقعا خنده داره 

ادم مگه باید به هر جنس مخالفی حس داشته باشه 😂😂

یا مهدی ❤️

دقیقااااا این با یه قلب قرمز اینطوری شده 😂😂😂واقعا خنده داره ادم مگه باید به هر جنس مخالفی حس داشت ...

با یه قلب قرمز چجوری شده؟

وااااااا من واقعا بدم میاد چرا همتون فک کردید اسی خوشش اومده؟چه دخترای الان هول پسرن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم کلی مشاور آقا داشتم یادم نمیاد قلب قرمز گذاشتن یا نه ولی میذاشتم تو ذهنم بزرگ نمی کردم شما ت ...

لایک با فرستادن قلب قرمز فرق داره.

متاسفانه من هر بار که رفتم خوشبین باشم عکسش اتفاق افتاد 

بابا یه لایک ساده اسمشاور منم پیامای آخرمو لایک میزد ولی هیچی ازش ندیدمدیگه حالا همه دنبال تور کردن ...

اما من هر بار خواستم خوشبین باشم بعدش معلوم شد اشتباه میکردم ومنظور داشت بلا استسنا

چی داری میگی من دبیرستانی هستم که فشار روانی و روم زیاده مگه تیغرم خانواده ام هم به خاطر درس بهم سخت ...

خب بد نوشتی دیگه من از کجا بدونم گفتم شاید برای مشکلاتت رفتی پیش مشاور بعدش هم یه چیزایی خودت درمورد مامانت نوشتی آدم فکر میکنه روزی چندبار شکنجه ت میکنن.

واقعا کی شما بچه کوچولوها رو راه داده تو نی نی سایت؟

با یه قلب قرمز چجوری شده؟وااااااا من واقعا بدم میاد چرا همتون فک کردید اسی خوشش اومده؟چه دخترای الان ...

با قلب قرمز دچار سوء تفاهم شده 

پس فردا بره دانشگاه هر پسری بهش بابت درس و یا هرکاری بهش پیام بده اونجا هم شاید دچار سوء تفاهم بشه 

کلا بعضی پسرا مدلشون اینه 

بعضیا مدل تایپ کردنشون با ایموجی قلب و .... هست 

بعضیا تو حرف زدن از کلمات محبت امیز استفاده میکنن این دلیل بر منظور داشتن نمیشه که 

یا مهدی ❤️

زنده ای باشی عزیزم مرسی نمیدونم میفهمید یا نه کلا دبیرستان خصوصا نظری فشار رو بچه ها زیاده و با رفتا ...

کامل می فهممت عزیزم منم تازه از دوران تو در اومدم میدونم سخته ولی تمرکزتو صد بذار رو درسات افکارتو نگرانیاتو بنویس رو کاغذ بعد بسوزون یا پاره کن بهت کمک میکنه

یه هشدار خواهرانه هم بدم حتما سعی کن امسال قبول شی پشت کنکور موندن شرایط چندین و چندین برابر سخت تر میکنه