سلام من به امیدخدا ماه بعد قصد بارداری دارم یه دختردارم دوست دارم جفتم جورشه اگه راهی بلدین توروخدا بگین اینم بگم عاشق دخترمونیم ولی دخترم میگه داداش میخوام ابجی نه
😁فدات گلممم خواهش میکنم منم اقدامم تلاشمو کردن تو خوردن گرمی و ... بازم خدا هرچی صلاح بدونه🥺انتظار ...
عزیزه دلم ان شاءالله که خدا با خیریت بهت اولاد میده غصه نخور
خدا بررگه😍🎀
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان که دارم میبینن انگار ی حکمی توش بوده من اشتباهی به شما بگم که خدا دخترت رو حفظ کنه😍🥹
من اصلا تو جواب دادن به کامنتا اشتباه نمیکنم
چه میدونم
خدا رو چه دیدی🥹
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
میدونم واسم دعاکنید بارداریام خیلی سخته میگم این آخریش باشه
مرد گرمیجات خرما کنجد ارده شیره موز نارگیل آناناس جنسینگ و خرنوب و گرده گل و گرده نخل پودر کن خرما بزنه توش بخوره از عطاری زن قلیایی باید باشه گرم نکنی هاااااااا فلفل دلمه ای هویج منبع قلیایی کنجد خرما ببین بزن تو نت هر چی اسیدی هست اصلا نخور مثلا تخم مرغ گوشت شیر و لبنیات نخور فقط بزن تو نت لیست مواد قلیایی بخور شوهرتم گرم گرم
قرص فلوکونازول بخر بخور سونو هم برو چند بار بفهمی کی آزاد میشه ۱بار یا دوبار اقدام به فاصله ۲۴ ساع ...
قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم ماه پیش پری نشدم ولی این ماه شدم دکترم گفت کمی تنبلی داری حالا نمیدونم منیکه تنبلی دارم اصلا تخمک ازاد میکنم یا نه شوهرمم ضغعیفه اسپرمش ۱۹ میلیون بود به نظرت کمه
قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم م ...
عزیزم اصلا قصد تبلیغ و ... ندارم کانال هم واسه من نیس اصلا گروهشون هم عضوم نمیکنن فقط کانالو دارم که بعضیا ک تلاش کردن نتیجه گرفتن چیزایی که مصرف کردن و میزارن میخوای بهت بدم اسم کانالو یا تلگرام نداری؟
عطاری کاسنی هم خوبه اقدام زمستون بیشتر پسر میشه حتما برو سونو دنباله فولیکول رو بگیر خرجش ۴تا سونو میشه و از یه هفته تا ۱۰ روز قبل رابطه تخلیه اصلا نکنه اسپرم علیظ و بودار و کهنه پسر هست رابطه زیاد ضعیف میشه و دختر
قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم م ...
باید بری سونو یهو ۱۸ ازاد میشه یهو ۲۵ اسیدی اصلا نخور مثلا گردو اسیدی ولی مغزیجات بده شوهرت بزن تو نت فقط قلیایی قرص فلوکونازول هفته آخر چندتا قبل و بعد رابطه ۱۰۰
مرسی عزیزممم هرچی خدا بده من شاکرشم 😘ولی برای پسر شدن در تلاشم😂😁
میشه عزیزم غصه نخور
ان شاءالله ی گل پسر بهت میده کیف میکنی😍❤️🥰