2777
2789
عنوان

خانما چه راهی واس پسردارشدن میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 78 پست
آخ الان رفتم زیر و رو کردم 😂😂 فهیمدم اشتباهی به شما گفتم😂😂😂ببخشید جوگرفت ی لحظه🤭😵‍💫

😁فدات گلممم خواهش میکنم منم اقدامم تلاشمو کردن تو خوردن گرمی و ... بازم خدا هرچی صلاح بدونه🥺انتظار سخته

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

😁فدات گلممم خواهش میکنم منم اقدامم تلاشمو کردن تو خوردن گرمی و ... بازم خدا هرچی صلاح بدونه🥺انتظار ...

عزیزه دلم ان شاءالله که خدا با خیریت بهت اولاد میده غصه نخور 

خدا بررگه😍🎀

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من نبودم😁

من خیلی به قسمت اعتقاد دارم

الان که دارم میبینن انگار ی حکمی توش بوده من اشتباهی به شما بگم که خدا دخترت رو حفظ کنه😍🥹

من اصلا تو جواب دادن به کامنتا اشتباه نمیکنم

چه میدونم‌

خدا رو چه دیدی🥹

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

میدونم واسم دعاکنید بارداریام خیلی سخته میگم این آخریش باشه

مرد گرمیجات   خرما  کنجد  ارده شیره  موز  نارگیل  آناناس   جنسینگ و خرنوب و گرده گل و گرده نخل پودر کن خرما بزنه توش بخوره  از عطاری    زن قلیایی باید باشه  گرم نکنی هاااااااا  فلفل دلمه ای  هویج منبع قلیایی   کنجد خرما    ببین بزن تو نت هر چی اسیدی هست اصلا نخور مثلا تخم مرغ گوشت  شیر و لبنیات  نخور  فقط بزن تو نت لیست مواد قلیایی بخور  شوهرتم گرم گرم 

من بچه بودم میگفتم کاش خواهر دار شم کلیم دعا میکردم همیشه ولی برادر دار شدم ،هر چند الان میبینم براد ...

دختر من میگفت من داداش میخام سپرم باشه🙄

۶سالشه، نمیدونم این حرفو از کجاش آورده

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من خیلی به قسمت اعتقاد دارمالان که دارم میبینن انگار ی حکمی توش بوده من اشتباهی به شما بگم که خدا دخ ...

مرسی عزیزممم هرچی خدا بده من شاکرشم 😘

ولی برای پسر شدن در تلاشم😂😁

قرص فلوکونازول بخر بخور سونو هم برو چند بار بفهمی کی آزاد میشه ۱بار یا دوبار اقدام به فاصله ۲۴ ساع ...

قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم ماه پیش پری نشدم ولی این ماه شدم دکترم گفت کمی تنبلی داری حالا نمیدونم منیکه تنبلی دارم اصلا تخمک ازاد میکنم یا نه شوهرمم ضغعیفه اسپرمش ۱۹ میلیون بود به نظرت کمه

قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم م ...

عزیزم اصلا قصد تبلیغ و ... ندارم کانال هم واسه من نیس اصلا گروهشون هم عضوم نمیکنن فقط کانالو دارم که بعضیا ک تلاش کردن نتیجه گرفتن چیزایی که مصرف کردن و میزارن میخوای بهت بدم اسم کانالو یا تلگرام نداری؟

باشه عزیزم دستت درد نکنه فقط گرده نخل ازکجا میتونم پیداکنم کاسنی چی بدم بهش

عطاری  کاسنی هم خوبه   اقدام زمستون بیشتر پسر میشه    حتما برو سونو دنباله فولیکول رو بگیر  خرجش ۴تا سونو میشه  و از یه هفته تا ۱۰ روز قبل رابطه تخلیه اصلا نکنه اسپرم علیظ و بودار و کهنه پسر هست  رابطه زیاد ضعیف میشه و دختر 

قربونت خیلی ممنون خیلی چیزای مفیدی گفتی ولی من همیشه پریودام منظم بود که ازشانسم تاخواستم باردارشم م ...

باید بری سونو یهو ۱۸ ازاد میشه یهو ۲۵  اسیدی اصلا نخور  مثلا گردو اسیدی    ولی مغزیجات بده شوهرت   بزن تو نت فقط قلیایی  قرص فلوکونازول هفته آخر چندتا  قبل و بعد رابطه ۱۰۰

مرسی عزیزممم هرچی خدا بده من شاکرشم 😘ولی برای پسر شدن در تلاشم😂😁

میشه عزیزم غصه نخور 

ان شاءالله ی گل پسر بهت میده کیف میکنی😍❤️🥰