یعنی دیوانتون میشن.البته باید مداومت کنی بهش. معجزه میشه معجزه. یعنی یه چی میگم یه چی میشنوید شوهرم غلام حلقه به گوش من شده.😅😅 اصلا هیچکس و هیچ چیز بجز من براش مهم نیست. ظرفهامو میشوره. چایی برام میریزه. میگه توفقط بشین و به من دستور بده ملکه من.🤭 ۱۷ساله ازدواج کردیم ازش همچین حرکتهایی ندیدم. انگاری تازه منو پیدا کرده. یکماهه مداومت کردم به این ذکر. اینم بگم اگه کسی امتحانش کرد و جواب داد که ۱۰۰درصد جواب میده بیاد تو این تاپیک اطلاع بده. بخدا معجزه اش رو من دیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
عزیزم منم فایده قرآن خوندن و ذکر گفتن رو خیلی تو زندگیم دیدمشما قبلش نیت کردی و شروع کردی به گفتن ای ...
نه همینجوری شروع کردم بجای یاودود این ذکرو خوندم خدارو شکر مشکل مالیم هیچ برطرف شد دیدم ازروزی هم که این ذکرو میخونم رفتارشوهرم خییییییلی تغیر کرده و عاشقم شده و دوستم داره.
انشاالله که هرچی تودلته بهش برسی. اگه رسیدی و تغییر تورفتار شوهرت دیدی لطفا بمن اطلاع بده عزیزم خوشح ...
قربونت بشم عزیزم به امید خدا🌷
بله حتما ..
ممنون از شما که ما رو هم با این ذکر زیبا آگاهه تر کردی
شما هم توثوابش شریک هستید🥹😍🌷💚
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند