2777
2789
آخه ذکره ذکر روز پنج شنبه ست و منو بیشتر ب شک انداخت🤣🤣🤣🤣🤣

احتمالا در اداب شب پنج شنبه هست مردا فکر میکنن هر شب پنج شنبه هست

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون‌خدا بشم‌

این ذکر برای پنج‌شنبه هاش

نیت کنیم بگیم؟

ای خدا 

مژدگانی دریافت میکنی😍

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قربون‌خدا بشم‌این ذکر برای پنج‌شنبه هاشنیت کنیم بگیم؟ای خدا مژدگانی دریافت میکنی😍

انشاالله که هرچی تودلته بهش برسی. اگه رسیدی و تغییر تورفتار شوهرت دیدی لطفا بمن اطلاع بده عزیزم خوشحال میشم🥰

خداوندا تویی حامی وحاضر
بستگی به عشقی که توی دلت هست حالا یاهمسر یا رل یا هرچی که شما جوونها بهش میگید😁

اها مرسی گلم 🙃🌹

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
انشاالله که هرچی تودلته بهش برسی. اگه رسیدی و تغییر تورفتار شوهرت دیدی لطفا بمن اطلاع بده عزیزم خوشح ...

عزیزم منم فایده قرآن خوندن و ذکر گفتن رو خیلی تو زندگیم دیدم

شما قبلش نیت کردی و شروع کردی به گفتن این ذکر؟

و این که بعد خوندن فوت میکنی بهش؟

عزیزم منم فایده قرآن خوندن و ذکر گفتن رو خیلی تو زندگیم دیدمشما قبلش نیت کردی و شروع کردی به گفتن ای ...

نه همینجوری شروع کردم بجای یاودود این ذکرو خوندم خدارو شکر مشکل مالیم هیچ برطرف شد دیدم ازروزی هم که این ذکرو میخونم رفتارشوهرم خییییییلی تغیر کرده و عاشقم شده و دوستم داره.

خداوندا تویی حامی وحاضر
انشاالله که هرچی تودلته بهش برسی. اگه رسیدی و تغییر تورفتار شوهرت دیدی لطفا بمن اطلاع بده عزیزم خوشح ...

قربونت بشم عزیزم به امید خدا🌷

بله حتما ..

ممنون از شما که ما رو‌ هم با این ذکر زیبا آگاهه تر کردی

شما هم تو‌ثوابش شریک‌ هستید🥹😍🌷💚

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قربونت بشم عزیزم به امید خدا🌷بله حتما ..ممنون از شما که ما رو‌ هم با این ذکر زیبا آگاهه تر کردیشما ...

خدانکنه عزیزم. انشاالله همیشه پایدارباشید❤️🌺

خداوندا تویی حامی وحاضر