2777
2789
عنوان

داداشم از روزیکه زن گرفت کلا خانوادمون فراموش کرد دخترش هم ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 87 پست
تو گمشو مریض خوشت میاد دوزاری رو اعصاب بقیه بری یکی لنگه داداش بی غیرتت هستی دیگه ذات داداشت مشکل دا ...

چقدر بدجنسی ! یه کم انسانیتم خوب چیزیه والا 

اگه از تاپیکاش خوشت نمیاد پس چرا آمار همه شو داری ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم بخدا ما عاشقشیم خیلی اذیت گریه میکرد از کوچیکی با جون دل بزرگ کردیم الانم خونه خودمه داره با ...

بعضی زن بابا ها خیلی بدجنس هستن

همون پیش شما خودتون باشه بخدا برای روحیه. درس  همه چیزیش بهتره

یکی هست پسره مامانش فوت میشه باباش زن میگیره زنه ایقد بدجنس خیلی اذیت پسره میکنه. همش تو خونه نفرینش میکنه میگه کاش تو با مامانت میمردی. حالا پسره بیچاره ایقد اروم مظلوم. پسره کلاس نهم. ایقد افسرده گوشه گیر. سر کلاس تشنج میکنه کلا صورت بچه کج شده بود صبح ک بیدار میشع تو کلاس ازش میپرسن چی شده چته میزنه زیر گریه میگه درد من خیلی زیاده فکری ک من دارم هیچکی نداره.  دل ادم کباب میشد دیگع معلمش خودش با هزینه خودش میبرتش دکتر متخصص

بعضی زن بابا ها خیلی بدجنس هستنهمون پیش شما خودتون باشه بخدا برای روحیه. درس همه چیزیش بهترهیکی هست ...

ای جان عزیزم خدابهش کمک کنه نه اینو ما خیلی خوب تربیت کردیم فقط گاهی لجبازی میکنه که درکش میکنیم