2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
اوف خیلی تو ایران زندگی آسونه با سنم همه چی رو حساب می کنن😂

ن بابا حساب نکردن ک جامعه اناری خودمون و خودتون رو ببین چقد ادم مجرد بالای ۲۹ سال دارید ما ک الی ماشالله

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارومیه

خوشبخت باشید ان شاالله من زنداداش جدیدم 44سالش بود با داداشم ازدواج کرده البته داداشم خانومش فوت کرده بود تو تا هم بچه داشت قسمت هر کسی یه جور نوشته شده همین زنداداشم صمیمی ترین دوستم بود که من برای ازدواجش ختم بر می داشتم الان شده زنداداشم 

کی گفته تا ۲۵ 😐😐😐

ازدواج های خوب بالای ۲۵ اتفاق میفته چون دختر به موقعیت خوب مالی و تحصیلی رسیده و موارد خوبی براشون پیش میاد و عاقل هم هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اره فک کنم رو کارمون تمرکز کنیم عاقلانه تر باشه

دقیقا منم فقط به فکر کارم که تو سن بالا گرفتار بقیه نشم چون خیلی سخته بی پولی خانوادمم  پولدار نیستن خیالم راحت باشه 

صبح میشه این شب ... 💔