2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بد شانسی عروسی خواهرشوهرم تو فصل بهار اگه اونو نرم مردم به حرف پدرشوهرمم مطمئن میشن من بدم

عروسیو برو تو با پدرش مشکل داری با داماد ک مشکل نداری 

اون عروسیو داماد گرفته

بهتر بابا براچی میخوای بیان این همه اختلاف سر خونواده شوهر نمیبینی؟؟؟؟؟؟؟ول کن بابا برا خودت زندگی ک ...

منم دیگه هیچوقت نمیرم خونشون 

فقط عروسی خواهرشوهرم تو فصل بهار نمیدونم اونو چیکار کنم

نرم مردم فک میکنن من عروس بدی ام 

منم دیگه هیچوقت نمیرم خونشون فقط عروسی خواهرشوهرم تو فصل بهار نمیدونم اونو چیکار کنمنرم مردم فک میکن ...

عروسی برو ولی خونشون نرو برا خودت ارزش قائل شو

کسی که احترامت نمیزاره نرو 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
عروسیو برو تو با پدرش مشکل داری با داماد ک مشکل نداری اون عروسیو داماد گرفته

ن عزیزم عروسیو پدرشوهرم میگیره 

اینجا رسم اینه دو روز جشن میگیرن

یروز حنابندونه عروسه روز بعد بله برو طرف داماده

منم دیگه هیچوقت نمیرم خونشون فقط عروسی خواهرشوهرم تو فصل بهار نمیدونم اونو چیکار کنمنرم مردم فک میکن ...

خدا کنه تا اون موقعه باردار شده باشی بهونه بشه برا نرفتن

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
ن عزیزم عروسیو پدرشوهرم میگیره اینجا رسم اینه دو روز جشن میگیرنیروز حنابندونه عروسه روز بعد بله برو ...

اهان 

بنظرم من برو‌ و خونه پدرشوهرتم برو ولی تایمایی ک نیست ک کلا نبینیش.. یا تماس داشته باش با بقیه

اهان بنظرم من برو‌ و خونه پدرشوهرتم برو ولی تایمایی ک نیست ک کلا نبینیش.. یا تماس داشته باش با بقیه

عزیزم بنظرم خودم صلاح نیست

اخه یه جاری دارم سر خونس با اونا زندگی میکنه

دفعه قبل که رفتم بهم گفت ما باهات رفت امد نمیکنیم

بخدا ابرو بین اطرافیان برام نذاشته

چهارتا جاری بودیم اون کوچیکترا کم صبر وحوصله از دست این پدرشوهر فرار کردن طلاق گرفتن رفتن. دومیه شوهرش کاری کرده پدرشوهرم جرات دخالت نداره ولی من نه تا تونستن دخالت کردن تا.. شوهرم دیگه کم کرد رفت وامدو البته همش به نفع شوهرم بود دخالتاشون ولی خب دیگه شوهرمم کم اورد