2777
2789
عنوان

هفتاد گرم طلا دادم به یه طلافروش

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 42 پست
یعنی تو ۸ماه ۴۰ میلیون فقط به شما بده مگه چقدر میخواد سود کنه .عزیزم کدوم شهری

اگرکاسب باشه حداقل  ده برابرخودش سودمیکنه به استاتراندازه سودبانکی داره سودمیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چی چطوری؟

ازشون پرسیدم چطوری 152 گرم طلا رو مفت از دست دادن

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من تنها سودی که بلدم همینه که بزارم کنار قیمتش بره بالا همین حالا شما اگر راههای دیگه هم بلدید ...

منم داشتم یکمم تازه خریدم

استفاده ای که نمیکنم ازش به همین خاطر اینکارو کردم قصد فروش هم به هیچ عنوان نداشتم تا یکسال اینده 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

اگرکاسب باشه حداقل ده برابرخودش سودمیکنه به استاتراندازه سودبانکی داره سودمیده

سود بانکی 300 تومن 7 تومنه

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

خب چرا نذاشتی بانک

چون پولم بی ارزش میشد🫣🤔

یکسال اینده حداقل 200 میلیون طلاهای من میاد روش

اما 12 رو ضرب در هفت کنی میشه 80 میلیون تومن

اگرکاسب باشه حداقل ده برابرخودش سودمیکنه به استاتراندازه سودبانکی داره سودمیده

می‌دونی من فکرم رفت طرف اینکه قیمتها شاید قراره خیلی بالاتر بره که اون طلا فروش این کارو کرده وگرنه حرف شما درسته

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
می‌دونی من فکرم رفت طرف اینکه قیمتها شاید قراره خیلی بالاتر بره که اون طلا فروش این کارو کرده وگرنه ...

اره خیلی قراره بره بالا

می‌دونی من فکرم رفت طرف اینکه قیمتها شاید قراره خیلی بالاتر بره که اون طلا فروش این کارو کرده وگرنه ...

عزیزم این طرح چندساله هست  بعضی طلافروشاانجام میدن حتی وقتی قیمتا پایین بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید