2777
2789

میخوام این رنگ در بیاد 

لطفااا اگه پیچ اموزش رنگ مو دارین برام بزارین بدم پستاش ببینم خودم میخوام رنگ کنم موهام کوتاهه شاید بگم خواهرم بیاد کمکم،بعد عمری میخوام موهام رنگ کنم راهنماییم کنید .

ببینید النارز گلرخ تو عکسش که پایین تر میدارم رو موها خودش که به گفته خودش پایه ۴ بوده رنگ مو طبیعی خودش  اومده رنگ مو شماره ۸   استفاده کرده و  به ازا ۱۰۰ گرم دودی زیتونی پایه ۸ که زده ،  ۵۰ گرم واریاسیون سبز زده ،و به همون مقدار رنگ اکسیدان پایه ۶ زده حالاا عکس رنگ موهاش میذارم ببینید

خوب من میترسم موهام قهوه ای بشه به زیتونی نزنه بعد عمری میخوام رنگ کنم بد بشه میخوام موهام تا پایه ۶ رو به ۷ روشن کنم دومرحله دکلره کنم برا مو تا اندازه رو شونه برا دو مرحله دکلره باید ۶۰ گرم دکلره بگیرم ؟ 🩷

و سوال دیگم مارک رنگ مو این خارجیه برا من ایرانی شماره ها ایرانی و خارجی باهم میگن فرق داره دوستم ازش پرسیدم رنگ شماره ۶ ایزانی  گذاشته بود تقریبا قشنگیش که مثل این نبود اما مثل این روشن شده بود رو مو طبیعی ،بعد من بخوام رو مو با پایه دکلره ۶و نیم ،،،، رنگ موشماره  ۶ رو بزارم خیلی روشنتر نمیشه ؟؟؟🩷یا چون پایش دکلرس خوشرنگتر در میاد فقط  زیرش دکلره داشتنش ربطی به روشنی تیره بودنش نداره ؟

اکسیدانم چند باشه  زمان دکلره کردن و زمان رنگ کردن والا گیج شدم یکی میگه نه بکی میگه ۶ ،هم میترسم تیره تیره در بیاد هم میترسم روشن در بیاد من میخوام رنگ مو اولی بالا باشه یه نبم یا یه درجه تیره از موها الناز گلرخ باشه چون میترسم اون رنگ بشه به زردی بزنه همون  عکس مو اولی که فرستادم میخوام در بیاد ؟🩷

سوال دیگمم اینه الناز گلرخ میگه که اگه موهاتون توش لایت دکلره دارین مثل لایتا جلو من به هیچ وجه این رنگ نذارین چون به رنگ سبز خیلللللی بد رنگ در میاد .ررنگ چمن 🥲

میگفت من چون فقط جلو موهام دکلره شده اینا تو فویل پیچیدم بعد به موها پشتن رنگ گذاشتم اون رنگ رو نباید بزارین رو این پایه دکلره ، حالا رو این حساب من بایدد پایه دکلره موهام چند در بیارم که یوقت سبز هم رنگ چمن در نیاد ؟ ۶ کافیه یا شیشو نیم ،یا ۵ ؟ 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.