2777
2789
عنوان

اگه یکی رو دعوت کنی خونت بعد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
اسی قبل از اینکه فرشت رو بشوری زنگ بزن جاریت رو بشور. اعصابم خورد شد چه آدم هایی پیدا میشن

فرش رو شستم .فکر کردم آبه بعد میگفتم چرا پس بوی افتضاح میده ی دفعه دو هزاریم افتاد که پسرش جیش کرده.هنوزم سه سالشه خونه خودشون جیش می‌کنه شلوار جیشیشو میندازه لباسشویی قاطی بقیه لباس ها.چند بار خونش بودیم خودم دیدم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

چه بیشعور خب اون که می‌دونه پسرش چه جوریه ش ورت آموزشی تنش کنه

واقعا که حتما به روش بیار بگو بوی شاش میاد از اونجا دیدنت بچه جیش کرده رفتی عوض کردی لباسش رو که دیگه از زیرش در نره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بیشعور خب اون که می‌دونه پسرش چه جوریه ش ورت آموزشی تنش کنهواقعا که حتما به روش بیار بگو بوی شاش ...

مگه میشه چون پسره باید دم و دستگاش راحت باشه .توی شرت آموزشی اذیت میشه .جیشش مقدسه

مگه میشه چون پسره باید دم و دستگاش راحت باشه .توی شرت آموزشی اذیت میشه .جیشش مقدسه

اشتباه محض بچه رو هم نابود کرده 

پسر جاریم چهار سالشه خب نتونسته همکاری نکرده بچه،خونه ی خودش باز می‌ذاره ولی من دیدم رفت شلوارشو عوض کرد ولی اومدن مسافرت یه روزه خونه ی دایی همسرم پوشکش کرده بود ماهم چیزی نپرسیدیم ولی خب مشخصه دیگه ایشالا حل شه

اشتباه محض بچه رو هم نابود کرده پسر جاریم چهار سالشه خب نتونسته همکاری نکرده بچه،خونه ی خودش باز می‌ ...

بله مشخصه که باید خونه مردم پوشک کنه .حالا خونه خودش گند بزنه به کسی ربطی نداره.ما ی بار با هم رفتیم شمال چهار خونه بودیم.ی ویلا اجاره کردیم همون اول بسم الله پسرش جیش کرد رو فرش.شوهرم گفت مگه پوشک نیست ؟گفت نه بزارید اینجا راحت باشه🙄گفتیم اولا حق الناسه خونه مردم دوما ما کم کم چهار روز اینجا هستیم غذا میخوریم می‌خوابیم نمی‌تونیم که روی جیش بچه تو غذا بخوریم برو پوشک کن.ی روز دماغش رفت رو سرش دیگه شوهرش باهاش حرف زد کم کم شل کرد.یخدا من قبلا بچه هامو از پوشک گرفتم دوبار روی فرش توی خواب جیش کردن با اینکه تشک بزرگ زیرشون انداخته بودم با این حال هر دوبار فرش رو شستم.اصلا جیش نجسه

بله مشخصه که باید خونه مردم پوشک کنه .حالا خونه خودش گند بزنه به کسی ربطی نداره.ما ی بار با هم رفتیم ...

دقیقا من گذاشتم پسرمو دوسال وشش ماهگی از پوشک گرفتم همه میگفتن دیره من گوش ندادم

دیگه دوروز خطا داشت بهش آموزش دادم کتاب و کارتون و همه چی،روز سوم خودش گفت جیش و اینا

بعضیا نفهم هستن به روش بیار همه جا هم بگو،حتما هم بگو کسی دیده که نزنه زیرش

دقیقا من گذاشتم پسرمو دوسال وشش ماهگی از پوشک گرفتم همه میگفتن دیره من گوش ندادمدیگه دوروز خطا داشت ...

حتما کسی دیده.منتها من مشغول پذیرایی بودم نفهمیدم ولی مطمعنم بقیه که نشسته بودن دیدن .این سری حتما بهش میگم خدارو خوش نمیاد حداقل همون شب میگفتی من بجای ی فرش دو فرش نشورم پتو و ملحفه و همه چیز رو شستم زمین رو با کف سابیدم و دستمال کشیدم هنوزم دلم راضی نمیشه

حتما کسی دیده.منتها من مشغول پذیرایی بودم نفهمیدم ولی مطمعنم بقیه که نشسته بودن دیدن .این سری حتما ب ...

هر چی میکشیم از بیشعوری بقیه ست حیف واقعا

حالا ما باشیم حیثیت نمیذارن واسمون

هر چی میکشیم از بیشعوری بقیه ست حیف واقعاحالا ما باشیم حیثیت نمیذارن واسمون

اره واقعا بیشعور بودن به اطرافیان هم لطمه میزنه