2777
2789
عنوان

اگه یکی رو دعوت کنی خونت بعد یواشکی

190 بازدید | 23 پست

بچش جیش کنه روی فرش به شما نگه.چیکار میکنید؟جاریم اومده خونم یواشکی بچش سه سالشه جیش کرده روی فرش .من فکر کردم آب ریختن گفتم اع کی آب ریخت اینجا .نگفت جیشه.بعدش بوی بدی داد فرش فهمیدم جیش کرده .شوهرم میگه ولش کن زشته بهش نگو.یعنی دارم می‌ترکم.به این فکر میکنم پا زدم توی جیش و کحاها رفتم می‌خوام خونه رو آتیش بزنم.زنیکه خونه خودش بوی جیش میده یعنی میری تو تا ریه ات عادت کنه بیست دقیقه طول می‌کشه .خب جیش کرد میگفتی من همون لحظه فرش رو جمع میکردم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری بعد که اومد خونت یه پوشک بده دستش بگو بچت رو مامی کن که مثل سری قبل جیش نکنه رو قالیم همه جا بو بگیره من از بو جیش بدم میاد....خدایی بعضیا چه فکری میکنن من بچمو تا آمادگی نداشت از پوشک نگرفتم که حتی خونه خودمون هم جیش نکنه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

چقد بیشعوره جاریت

خیلی بیشعوره .بخدا منم وسواسم فرش ها رو شستم تو این بارون دارم پتو میشورم چون انداختیم رو فرش 

من باشم به روش میارم

مگه زیر بار می‌ره میگه پسر من جیش نکرده.اگه همون شب می‌فهمیدم دیگه نمیتونست از زیرش در بره

فقط شوهرت🤦‍♀️😒حالااگه برادرزاده توبودراه میرفتومیگفت بومیاد.. بنظرت بونمیاد...کی اینجابشینه.....کی ...

دقیقا همینو گفتم .شوهرم میگه داداشش ناراحت میشه

سری بعد که اومد خونت یه پوشک بده دستش بگو بچت رو مامی کن که مثل سری قبل جیش نکنه رو قالیم همه جا بو ...

الان سه سالشه .کلا خونه خودشون از وقتی اومد دنیا پوشکش نکرد خونه مادرشم نمیکنه فقط میومد خونه فامیل شوهر پوشک میکرد .الان مثلا دیگه جیش نمیکنه ولی اون شب خونه ما جیش کرد ولی خونه شلوغ بود من فکر کردم آب ریختن.دیدم کمی غیبش زد نگو رفته شلوارشو عوض کرده.بخدا همون لحظه بهم می‌گفت فرش رو زود جمع میکردم اینطوری پا نمی دیم توش و بریم قسمت های دیگه ی خونه.خونه خودشون از فرش و بالش گرفته تا مبل بوی جیش میده

خب میگفت شما همون لحظه تمیز میکردی، حالا با شوخی و خنده به روش بیار

اره اگه می‌گفت سریع جمع میکردم کثافت به جاهای دیگه هم نمیخورد

به روش بیار حتما. چه رو در رو چه با پیام چه با تماس. قشنگ بشورش لطفا. 😑😑

آره حتما بهش میگم این سری قشنگ ی دوده عید گرفتم من با بارداری