2777
2789
عنوان

شونزده سالمه گوشیمو چک میکنن نمیذارن اینستا نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 90 پست
خوب توی اون چه مطالعه علمی می‌کنی که براش ناراحتی ... بجز رواج بی حیایی چی داره بشین درستو بخون ...ب ...

اتفاقا مطالعه علمی میکنم

اینکه پدر مادر انقد حساسن‌ باعث میشه من یواشکی نصب کنم همونقدر کنترل هم ندارن

عوض کن این تفکرات پوسیده رو عزیز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ البته نه در اون حد هر وقت شک میکردن الان تو گوشیم چیزی نیس که بخوان چک کنن تو کل عمرم فقط یه تل د ...

😂از نظرم همین نی نی سایتم بزار کنار 

وقتتا بزار رو ی کار مفید

ت حتما ی چی میشی داداش

ولی در کل خیلی خوبه ، اولین پسری هستی که میبینم هیچ تو فضا مجازی و این چیزا فعال نیس!

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
نه عزیزم هیچم بد نیست . توی اروپا هم قانون تصویب کردن زیر 18 سال نمیتونن. الکی ادادی روشن فکرا رو در ...

چیو نمیتونن؟نمیتونن اینستاگرام نصب کنن؟یا باید گوشیشون چک بشه؟کنترل کردن از دور خیلی خوبه ولی اینکه تو گوشیو از دست بچت بکشی ببینی چیکار داره میکنه واقعا‌احمقانست.اون بچه دوسال دیگه یه‌ یاغیه.

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
چنتا معرفی میکنی؟و بگو درباره چین

درباره موضوعات مختلفه من الان پادکست رختکن بازنده ها رو دارم گوش میدم جالبه باید ببینی سلیقت چیه   اپ کست  باکس رو نصب کن کلی پادکست با موضوع مختلف داره

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
جامعه خیلی خرابه عزیزم ما هممون این سن رو رد کردیم میدونیم سن خطرناکیه خیلی زود باور می‌کنید یکم حر ...

من به خودم اومدم بخاطر اون کاراشون بعد ۱۱سال تشکر نمیکنم اصلاـاتفاقا ادم تو یه چهارچوب مشخص اگر بچشو ازاد بزاره و حق انتخاب بهش بده نتایجش خیلی بهتره

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

کلا گوشی دادن دست شما اشتباه بوده..همینجا هم خیلی مناسب حال و هوای شما نیست...زیر۱۸ سال گوشی اختصاصی رو توصیه نمیکنن..میگن اگه کاری دارن با گوشی پدر و مادر انجام بدن

البته  که حست رو درک میکنم چون من خودم قبل از کنکور خیلی چالش با مامانم داشتم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چیو نمیتونن؟نمیتونن اینستاگرام نصب کنن؟یا باید گوشیشون چک بشه؟کنترل کردن از دور خیلی خوبه ولی اینکه ...

نمیتونن نصب کنن . همه جای دنیا کنترل روی بچه ها هست

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچت رو اگر درست تربیت کنی ک باهات راحت باشه امکان نداره کار خلافی کنه و اشتباه

هنه ی این ادمایی ک کارای اشتباه کردن و پنهونی بخاطر گیرای پدر مادرشون بوده همشونم شرابط بد بزرگ شدن

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍