2777
2789
عنوان

دیدید بعضی از دوستا و اشناها با حرفاشون وایب بد وارد میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 30 پست
حرفاش باعث شده من از دیشب نتونم کار کنم

انجام نده و کار نکن

اگه فکر میکنی بهای کار کردن زیاده بشین و ببین بهای پشیمونی چقدره 

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی بابا چیکار کنم من

موجودیت تو با اون متفاوته

اگه کاری رو انتخاب کردی که بهش علاقه داری ، برات سودمنده و مشکلی رو به وجود نمیاره و مهم تر از همه خانوادت باهاش موافقن به هیچ وجه به حرفش توجه نکن 

منظورتو نفهمیدم

میگم اگه فکر میکنی سختی و به دوش کشیدن بار حرف بقیه سنگینه پس کار رو انجام نده و بعد متوجه میشی که پشیمونی از انجام ندادن یک کار خیلی بدتر از سختی هاش هستتت

موجودیت تو با اون متفاوتهاگه کاری رو انتخاب کردی که بهش علاقه داری ، برات سودمنده و مشکلی رو به وجود ...

اها درسته حرفاتون 

اخه من خیلی گشتم کار پیدا نکردم 

و برای اینکه یه مبلغی بیاد دستم به اینکار اومدم با موافقت خانوادم 

و تا دیروز انقدر خوشحال بودم و امید داشتم

ولی دوستم این حرفارو که زد بهم و گفت تو باید تو جامعه باشی و اینکار بدردت نمیخوره و تو با بودن تو جامعه میتونی از دست و پا چلفتی بودن در بیای و زرنگ بشی

اینارو که بهم گفت خیلی ناامید شدم

میگم اگه فکر میکنی سختی و به دوش کشیدن بار حرف بقیه سنگینه پس کار رو انجام نده و بعد متوجه میشی که پ ...

نه من ادامه میدم امیدوارم بتونم 

کارم سخته ولی خب باعث پیشرفتم میشه

اها درسته حرفاتون اخه من خیلی گشتم کار پیدا نکردم و برای اینکه یه مبلغی بیاد دستم به اینکار اومدم با ...

عالیه عزیزم عالیه با انگیزه و امید ادامه بده 

تو داری با شغلت از جامعه فرار نمیکنی تو مردم گریز نیستی این حرفارو از ذهنت بیرون کن ، انقدری موفق شو که همین خانوم جامعه گریز دهنش باز بمونه

عالیه عزیزم عالیه با انگیزه و امید ادامه بده تو داری با شغلت از جامعه فرار نمیکنی تو مردم گریز نیستی ...

امیدوارم عزیزم 

مرسی از حرفات 

مرسی که بهم امید دادی🥺❤️