دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
ولی منو یه نفر دیگه نسبت به اونا متوسط تر بودیم خیلی پیشرفت کردیم
من کارشناس بازرگانی بین الملل هولدینگ گلرنگ شدم
ارشد دانشگاه تهران دارم
یکی دیگمون ارشد عمران شریف گرفت و تو ساخت و سازه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببین ما ۶ نفر بودیم تو دبیرستان هممون فقط سرمون تو درس و کتاب بود و المپیاد و مسابقه ...۵ تامون ازدواج کردیم یه دوستمونم مجرده....دانشگاهم کلی درس خوندیم،😂😂...البته من مجردیم کلا سرکار بودم ولی واقعا حیف اون همه انرژی و وقت واسه درس میذاشتم🥲🥲🥲