2777
2789
خود بیستون خود کجایی

بیستونی نیستم ولی دوست واشنا زیاد دارم اونجا 😍

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یادش بخیر. ده سال پیش دوست کرد داشتم ۴سال باهم دوست بودیم. خیلی دوسش داشتم.نمیدونم الان در چه حاله. کاش خبری ازش داشتم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروس زاگرس. ایلام

امروز تو تاپیکی از پربازدیدا چقدز حرص خوردم 

دختره میگه ما کوردا رسممونه فرار کنیم 😠

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
از چی و کی فرار کنیم؟؟

دختر با پسر فرار کنه 

گفتم والا دخترای کورد به حیا وپسرامون به غیرت مشهورن 

دختر با پسر فرار کنه گفتم والا دخترای کورد به حیا وپسرامون به غیرت مشهورن

بی خود گفته همچین چیزی. اینجا ناموس پرستن دختر هم بخواد با پسری فرار کنه پسره نمیاد میگه من خودم خواهر و مادر دارم😂😂

عروس زاگرس. ایلام

بهرش خیلی قشنگه هر سال تو فروردین یه سر میایم خاص علی